Tiistai 28.11.2023
Nimipäivät: Heini, Kaisla

Tuuli:
 

Guns N’Rosesin keikka on myyty loppuun

Jos ajattelit päästä näkemään Guns N’ Rosesin elävänä Kantolan tapahtumapuistossa, täytyy toimia nopeasti. Livenation tiedotti maanantaina, että perusliput on myyty loppuun. Jäljellä on enää muutamia VIP-lippuja Side of Stage Party -luokassa.

Nyt täytyy olla nopea, jos aikoo saada liput Guns N' Rosesin keikalle Kantolan tapahtumapuistoon. Jäljellä on enää Side Of Stage Party -lippuja. Kuva: LiveNation

Nyt täytyy olla nopea, jos aikoo saada liput Guns N’ Rosesin keikalle Kantolan tapahtumapuistoon. Jäljellä on enää Side Of Stage Party -lippuja. Kuva: LiveNation

Tapahtumajärjestäjät kehottavat saapumaan ajoissa paikalle, sillä liikenteessä on jälleen erikoisjärjestelyjä. Sekä autoilua, veneilyä että ensimmäistä kertaa myös Kantolan ilmatilaa koskevia rajoitteita on asetettu tapahtumaillaksi.

Not In This Lifetime -kiertueen Hämeenlinnan keikalla Guns N’Rosesia lämmittelevät Michael Monroe bändeineen sekä englantilainen The Darkness. Monroen esiintymisajaksi on ilmoitettu klo 18.45, mutta tapahtuma-alueen portit aukeavat jo klo 15.

MIchael Monroen legendaarinen Hanoi Rocks oli yksi niistä bändeistä, jotka Guns N'Roses on maininnut suurimpina vaikuttajinaan 80-luvun rockskenessä. Kuva: Ville Juurikkala/LiveNation

Michael Monroen legendaarinen Hanoi Rocks oli yksi niistä bändeistä, jotka Guns N’Roses on maininnut suurimpina vaikuttajinaan 80-luvun rock-skenessä. Kantolassa Monroe esiintyy nykyisen bändinsä kanssa. Kuva: Ville Juurikkala/LiveNation

Michael Monroe käynnistää konsertti-illan – pääesiintyjän pyynnöstä. Monroe ja Hanoi Rocks ovat toimineet Guns N’ Rosesille isona innoittajana, joten konsertissa on luvassa historian siipien havinaa. The Voice of Finlandissa keväällä tuomaroinut Michael Monroe on julkaissut 9.6. kokoelmalevyn The Best, joka juhlistaa legendaarisen artistin jo 30 vuotta kestänyttä soolouraa. Kokoelmalta julkaistiin 7.4. uusi single One Foot Outta The Grave. 

Viihdyttävänä live-esiintyjänä tunnettu The Darkness valmistelee parhaillaan viidettä studioalbumiaan, joka on suunniteltu julkaistavaksi syksyllä. Bändi tunnetaan kappaleistaan ”I Believe in A Thing Called Love”, ”Growing On Me” ja ”One Way Ticket”.

Aiempien kertojen tapaan myös poliisi on turvaamassa tapahtuman onnistumista vahvistetuin joukoin. Liikenteellisiä rajoituksia tulee jälleen Kantolan alueelle, ja kadut Vanajantieltä Kantolaan suljetaan ajoneuvoliikenteeltä kokonaan konserttipäivän ajaksi. Myös Vanajantie muuttuu yksisuuntaiseksi keskustasta etelän suuntaan viimevuotiseen tapaan.

Veneilyä rajoitetaan puiston kohdalla salmessa kuten kahtena edellisenäkin vuonna, eli veneily ja rantautuminen kielletään veneväylän puiston puoleisella osalla mutta veneväylän ja Visamäen väliselle osuudelle kieltoa ei rajoiteta. Väylällä puiston kohdalla ankkuroituminen on myös kiellettyä.

Uutena asiana tänä vuonna otetaan käyttöön ilmatilan rajoitus. Trafi on poliisin hakemuksesta rajoittanut ilmaliikennettä puiston yläpuolella 300 metriin saakka. Kielto koskee kaikenlaisia ilma-aluksia miehittämättömistä drone-lennokeista lentokoneisiin. Rajoitukseen on päädytty yleisöturvallisuuden vuoksi.

Tapahtuman järjestäjän puolesta kaupungissa on kaksi pysäköintialuetta, joihin omalla autolla tulijat voivat autonsa pysäköidä. Toinen alueista löytyy Vanajan kirkon luota Paikkalan peltoaukealta ja toinen Visamäestä Innoparkin pysäköintialueelta. Pysäköintipaikoille pääsemiseksi kannattaa seurata järjestäjän opastusta. Poliisi toivoo, että muualle pysäköitävät autot jätettäisiin niin etteivät ne tuki ajoreittejä eivätkä etenkään pelastusteitä.

Poliisi muistuttaa, että arvo-omaisuus kannattaa jättää kotiin ja mukaan väentungokseen otetaan vain se mitä välttämättä tarvitsee onnistuneeseen konserttitapahtumaan.

 

Lammille.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.