Tiistai 28.11.2023
Nimipäivät: Heini, Kaisla

Tuuli:
 

Esterin paari avautuu kevään kunniaksi

Hauhon Vanhalla raitilla avautuu ensi lauantaina yhden päivän ajaksi popup-kahvila Esterin paari. Vanharaitti 15:n puutarhassa on tarjolla vohveleita suolaisella tai makealla täytteellä, grillimakkaraa, simaa ja kahvia.

Esterin paari

Puutarhakahvila Esterin paari avautuu yhdeksi päiväksi Hauhon Vanhalle raitille ensi lauantaina. Kuva: Joni Storhammar.

Esterin paari on osa kansainvälistä Ravintolapäivän ruokakarnevaalia, jolloin kuka tahansa voi avata ravintolan, kahvilan tai baarin yhdeksi päiväksi.

Paarin järjestämisestä vastaa Hauhon Näyttämötaiteen Harrastajat. Tapahtumasta on muodostunut perinne, sillä paari avautuu jo kolmannen kerran toukokuun puolivälin lauantaina. Popup-kahvilan nimi tulee Esterin päivästä, 16. toukokuuta, jona päivänä paari oli avoinna ensi kerran vuonna 2015.

– Tahdomme tarjota ihmisille hyvän syyn keväiseen kävelyretkeen Hauhon Vanhalle raitille ja mahdollisuuden istahtaa puolimatkan krouviin nauttimaan kevään lämmöstä ja kahvilan antimista, puheenjohtaja Jouni Lehtonen Hauhon Näyttämötaiteen Harrastajista kertoo.

– Esterin paari on ollut suosittu. Viime vuonna kävijöitä oli pitkälti yli sata ja kohti viikonloppua lämpenevän kevätsään innoittamana varaudumme mukavaan väkimäärään tänäkin vuonna, Lehtonen tuumaa.

Esterin paari popup-kahvila lauantaina 20.5.2017 kello 10-14 osoitteessa Vanharaitti 15, 14700 Hauho. Paarissa myynnissä vohveleita suolaisella ja makealla täytteellä, grillimakkaraa, simaa ja kahvia. Autojen paikoitus Hauhotalon luona tai Hauhon kirkonkylän keskustassa. Tapahtuman järjestää Hauhon Näyttämötaiteen Harrastajat ry.

Kuvateksti: Puutarhakahvila Esterin paari avautuu yhdeksi päiväksi Hauhon Vanhalle raitille ensi lauantaina. Kuva: Joni Storhammar.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.