Maanantai 25.09.2023
Nimipäivät: Kullervo

Tuuli:
 

Esityksiä Häme-päiväksi kaivataan

Hämeen liitto pyytää tapahtumien ja tilaisuuksien järjestäjiä tekemään esityksiä vuoden 2017 Häme-päiväksi. Häme-päiväksi nimetylle tapahtumalle myönnetään 3 000 euron kerta-avustus, jolla toivotaan kehitettävän tapahtumaa ja lisättävän sen tunnettavuutta.

Häme-päivän valintaa valmistelee työryhmä, johon kuuluvat maakuntahallituksen jäsenet Eeva Nurmi, Maija Auvinen ja Esa Silvennoinen sekä Hämeen liiton johdon assistentti Jaana Laakso.

Häme-päiväksi pääsylle on muutamia kriteerejä, joiden tulee vähintäänkin täyttyä. Tapahtuman täytyy tapahtua Kanta-Hämeen maakunnan alueella ja sen aihe on hämäläinen tai muutoin maakunnallisesti ja seutukunnallisesti merkittävä. Matkailullinen vetovoimaisuus on eduksi tapahtumalle ja yleisölle tapahtuman tulee olla maksuton.

Tapahtuman järjestäjällä tulee olla motivaatio ja näkemys tapahtuman kehittämiseksi, jota maksettava tuki edesauttaa. Häme-päivän järjestäjien tulee olla valmiita tekemään tapahtuman markkinointiyhteistyötä Hämeen liiton kanssa ja Hämeen liitolle varataan mahdollisuus olla tapahtumassa mukana antamassa infoa maakunnasta ja liiton toiminnasta järjestäjien kanssa sovittavalla tavalla.

Tapahtuman markkinoinnissa kerrotaan sen olevan vuoden 2017 Häme-päivä. Hakijan tulee esittää suunnitelma avustuksen käyttämisestä. Suunnitelman tulee sisältää vähintään talousarvio, kuvaus tapahtuman toteuttamisesta ja Häme-päivän ohjelma. Esitykset vuoden 2017 Häme-päiväksi tehdään vapaamuotoisella hakemuksella.

Hakemukset tulee olla perillä Hämeen liitossa viimeistään keskiviikkona 15.2.2017, klo 15.00 mennessä. Saajan valitsee Kanta-Hämeen maakuntahallitus maaliskuun alkupuolella.

Lammille.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.