Lauantai 09.12.2023
Nimipäivät: Anna, Anne, Anni, Anu, Anneli

Tuuli:
 

Elisabeth esiintyy Tavastilassa

Vastikään esikoissinglensä julkaissut lammilaissyntyinen Elisabeth Ehrnrooth esiintyy jälleen Kauppapaikka Tavastilassa. Tavastila juhlii 15 vuottaan jo torstaista alkaen. Elisabeth nousee lavalle lauantaina yhdessä Paul Uotilan kanssa.

Edellisen kerran Elisabeth esiintyi Tavastilassa joulutunnelmissa. Tällä kertaa Elisabeth epäilemättä esittää ensimmäisen singlenä juuri julkaistun biisinsä. Loppuviikon juhlinnassa on jokaiselle jotain leikeistä erilaisiin musiikkiesityksiin ja teatterimaistiaisiin.

Elisabethin esiintyminen sai lammilaiset runsain joukoin Kauppapaikka Tavastilaan viime lauantaina. Kuva: Miikka Anttila

Elisabethin esiintyminen sai lammilaiset runsain joukoin Kauppapaikka Tavastilaan viime joulun alla. Kuva: Miikka Anttila

15 vuotta täyttävä Kauppapaikka Tavastila on saanut pintaansa näyttävän silauksen uutta ilmettä ja ajattelutapaa. Muutos tuli kreivin aikaan, juuri kun liiketilat ovat jälleen täyttymässä ja asiakasvirrat kasvussa.

Tavastilan uudistettua kauppakeskuskonseptia ja visuaalista strategiaa on suunnitellut arkkitehti sekä kiinteistönkehittäjä Anna Bevz Loikka Works Oy:stä. Yritys on erikoistunut kiinteistökehittämisen palveluihin strategioista toteutukseen niin arkkitehtuurin, asiakaskokemuksen kuin kiinteistötalouden näkökulmasta.

– ”Sydän mukana” on tärkein arvo- ja asiakaslupaus Tavastilan kaikessa tekemisessä. Se näkyy ja tuntuu vahvasti myös visuaalisissa elementeissä seinillä, käytävillä, ikkunoissa sekä opasteissa. Oranssi – Hämeenlinnan väri – oli itsestään selvä valinta myös Tavastilalle, kuvailee arkkitehti ja kiinteistönkehittäjä Anna Bevz.

Tavastilan vahva paikallinen identiteetti ja pienemmän mittakaavan kauppakeskus inspiroivat luomaan imagollisesti ihmisläheisemmän ympäristön. Enää ei puhutakaan kauppakeskuksesta vaan kauppapaikka Tavastilasta.

– Tavastilan kauppiasyhdistys ja sen itsenäiset yrittäjät ovat omistautuneesti osallistuneet muutokseen ja ottaneet uudet elementit sekä ajatukset käyttöönsä. Paikalliset tapahtumat ja sisällöt tukevat sekä edistävät tätä mainetekijää. Rakennus auttaa toimivien puitteiden kautta, mutta se oikea sydämellisyys syntyy tavastilalaisista, kiittelee Anna Bevz.

Tavastilassa on kaupungin hitain hissi, joka tarjoaa kiireiseen arkeen hetken hengähdystauon. Kuva: Kauppapaikka Tavastila

Tavastilassa on kaupungin hitain hissi, joka tarjoaa kiireiseen arkeen hetken hengähdystauon. Kuva: Kauppapaikka Tavastila

Oranssi yhdistyy oranssiin, kun Hämeenlinnan ”Tunnusta raitaa” saapuu myös uudistuneen Tavastilan liiketilojen laseihin ja lattioihin. Hauskat ja oivaltavat teematarrat elävöittävät mukavasti kauppapaikan ilmettä. Hämeenlinna-aiheinen toteutus on Muotoilutoimisto Siltanen | Sandberg Oy:n käsialaa.

Parin hiljaisemman vuoden jälkeen Tavastila näyttää heränneen eloon. Liiketilat ovat täyttymässä ja monipuolisen tapahtumatarjonnan jälkeen asiakasmäärät ovat jälleen kasvaneet. Tavastilan juhlaviikolla avaa ovensa kaksi uutta vaateliikettä, Viola & Max sekä joulun pop up -kauppana vieraillut, Riihimäellä ja Oitissa toimiva Sarafaani.

– Juhlaviikolla keskiviikosta lauantaihin 19.–22.4. Tavastilan kauppiaat laittavat parastaan hyvien tarjousten muodossa ja lisäksi kauppiasyhdistys on varannut torstaista lauantaihin monipuolisesti ohjelmaa kaikenikäisille. Luvassa on kivaa kaikille – leikkiä ja puuhaa lapsille sekä tanssi-, musiikki- ja teatterimakupaloja, paljastaa markkinointi- ja tiedotusvastaava Miikka Anttila Tavastilasta.

 

 

Tavastilan 15-vuotisuhlaviikon ohjelmatarjonta: 

TORSTAI 20.4.

Klo 10.00: Odotettu Viola & Max avaa ovensa klo 10!

Klo 12.30 alkaen: Otso & Amalia -karhut viihdyttävät perheen pienimpiä klo 12.30–16

Ilmapalloja jaossa niin kauan kuin riittää!

PERJANTAI 21.4.

Musiikillinen iltapäivä

Klo 14.00: Duo Carla & Milla Sibelius-opisto

Klo 16.00: K.i.M duo: Työnjälkeiset – Hopo Kuusela & Pasi Nuutinen

LAUANTAI 22.4.

Juontajana Otto Kanerva

Klo 12.30 ja 13.30: SUKLAASYDÄN – maistiaisia Hämeenlinnan Uuden kesäteatterin 2017 esityksestä

SANI JA ANNA HANSKI esittäytyvät. Kesäteatterilaisia paikalla koko päivän.

Klo 10–15: LIDL LASTENLAUANTAI Aarteenmetsästystä Lido Lohikäärme

Klo 11.00: Na Pua Nani esittää tansseja Tyynenmeren saarilta, Tahitilta ja Havaijilta.

Klo 13.00 ja 14.00: Elisabeth Ehrnrooth, laulaja-lauluntekijä feat. Paul Uotila

Klo 11–14: kasvomaalausta Leikkipaikalla ja ilmapalloja jaossa koko päivän ajan

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.