Tiistai 26.09.2023
Nimipäivät: Kuisma

Tuuli:
 

Sähköpotkulauta pysäytti päihtyneen naisen autoilun

50-vuotias nainen kuljetti henkilöautoa Lahden Ankkurissa ja kääntyessään kaupan pihaan hän törmäsi pysäköitynä olleeseen sähköpotkulautaan. Sähköpotkulauta oli jäänyt jumiin auton alle ja keskeytti naisen autoilun. Nainen puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman.

Yli 30-vuotias mies ajoi henkilöautolla reilua ylinopeutta eteläisellä kehätiellä Lahdessa ilta-aikaan, mikä kiinnitti moottoripyöräpoliisin huomion. Partio seurasi autoa Ala-okeroisiin, missä auto saatiin pysäytettyä. Autoa kuljettanut mies myönsi käyttäneensä huumausaineita, minkä vuoksi hänet käytettiin verikokeessa. Miehen kuljettamasta autosta löytyi etsinnässä tutkanpaljastin. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuoppouden lisäksi paljastinlaiterikkomukseen.

50-vuotias mies yritti aamuyöllä anastaa puutarhakalusteita huonekalukaupasta Lahden Launeelta. Mies oli pyörinyt kaupan ympärillä epämääräisesti ja mennyt aidan yli puutarhakalustemyymälään, mistä hän oli nostanut aidan yli puutarhakalusteita. Sivulliset ilmoittivat asiasta ja mies otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä varkauden yritykseen.

Kuljettajan epämääräinen ajo kiinnitti poliisipartion huomion Hämeenlinnassa Ahvenistontiellä illalla. Kuljettaja ei meinannut saada autoaan pysäköityä ja oli pysäköintiä suorittaessaan vähällä osua poliisiautoonkin. Kuljettajaksi selvisi melkein 40-vuotias naishenkilö, joka puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen.

Janakkalan Hakamäessä yli 30-vuotias mies oli häiriköinyt kahdessa eri osoitteessa asuvia ihmisiä. Toisen asunnon pihalla ollessaan mies oli lyönyt asukasta. Partio otti häiriköineen miehen kiinni asioiden selvittämiseksi.

Poliisipartiolle tuli hätäkeskukselta ilmoitus epäillystä rattijuoposta Riihimäellä. Epäilty tuli partiota vastaan Hämeentiellä. 30-vuotias mies oli päihtynyt ja hän puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.