Maanantai 02.10.2023
Nimipäivät: Valio

Tuuli:
 

Poliittiset erimielisyydet johtivat pahonpitelyyn Lopella

Kello 13 aikaan poliisipartio sai tehtäväksi mennä selvittelemään pahoinpitelyä Lopelle. Tapahtumapaikalla selvisi asianomistajan mukaan, että hänelle ja hänen tutullensa oli tullut riitaa poliittisista näkemyksistä.

Rikoksesta epäilty yli 60-vuotias oli tästä kimmastuneena lyönyt hiukan nuorempaa miestä muutaman kerran kasvoihin. Tekijä oli ehtinyt poistua paikalta, mutta hänen henkilöllisyytensä on poliisin tiedossa. Asianomistajan vammat eivät vaatineet välitöntä hoitoa.

Kello 12 jäi Turengissa sijaitsevassa tavaratalossa kiinni näpistyksestä alle 70-vuotias mies. Mies oli ottanut tavaratalosta erilaisia tuotteita yli 60 euron arvosta ja piilotti ne kassiinsa, jonka jälkeen käveli kassalinjan ohi maksamatta tuotteita. Myyjä otti miehen kiinni ja ilmoitti asiasta poliisille. Mies on jäänyt vuoden aikana kiinni erilaisista omaisuusrikoksista 17 kertaa.

Puolen yön aikaan poliisi pysäytti VT2:lla Forssassa henkilöauton tarkastusta varten. Autoa kuljettanut henkilö osoittautui alaikäiseksi pojaksi, jolla ei edes ikänsä puolesta voi olla ajo-oikeutta. Poika puhalsi nollat seulonta-alkometriin, mutta huumausainepikatesti osoitti nuoren käyttäneen huumausaineita.

Nuori kuljetettiin verikokeisiin ja luovutettiin aikuisen haltuun. Poliisi ja lastensuojelu jatkavat asian selvittämistä.

Kello 03.00 aikaan poliisi pysäytti Janakkalassa Helsingintiellä henkilöauton tarkastusta varten. Autoa kuljettanut 35-vuotias mies puhalsi nollat seulonta-alkometriin, mutta hänelle suoritettu huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumausaineita ennen ajoon lähtöä.

Kello 18 aikaan poliisi sai tehtäväksi mennä Herralaan Kaarelantielle, jossa nainen oli rikkonut rappurallilla asunnon tuuletusikkunan. Partion päästessä kohteeseen, oli tekijä edelleen paikalla ja hänet kiinniotettiin vahingontekoon epäiltynä. Osallisia puhutettaessa selvisi, että asunnon haltija oli poistanut asunnosta noin 40-vuotiaan naisen, joka oli tästä suuttuneena rikkonut ikkunan.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.