Lauantai 02.12.2023
Nimipäivät: Anelma, Unelma

Tuuli:
 

Poliisi kohtasi aggressiivisia asiakkaita

Poliisi kohtasi pari aggressiivista henkilöä. Kuva: Poliisi.

Hämeen poliisilla oli tehtävämäärällisesti normaali arkivuorokausi. Poliisilaitoksen alueella jäi kiinni muutamia päihtyneitä kuljettajia ja parilla tehtävällä oli vastassa aggressiivisia asiakkaita.

HÄMEENLINNA. Parikymppisen miehen epäillään syyllistyneen näpistykseen ja huumausainerikokseen torstaina. Poliisipartio sai hätäkeskukselta tehtävän, jossa ilmoittaja seuraa hänen lapseltaan anastettuja kuulokkeita paikannuksen avulla Nummen kaupungin osassa. Partio tapasi ilmoittajan ja hän osoitti poliisipartiolle miehen, jonka hallusta anastetut kuulokkeet löytyivät.

Partiolle selvisi, että kiinniotettu mies oli hetkeä aikaisemmin vienyt reppunsa metsään. Miehen repusta löytyi huumausaineita huumausainerikoksen verran. Mies otettiin kiinni epäiltynä huumausainerikokseen.

HÄMEENLINNA. Poliisipartio tapasi hieman yli kuusikymppisen miehen kuljettamassa henkilöautoa alkoholin vaikutuksen alaisena Ojoisissa. Hän puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen.

Mies vietiin tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0,70 mg/l. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta.

LAHTI. Poliisipartio sai hätäkeskukselta tehtävän torstaiaamuna Jalkarantaan. Ilmoituksen mukaan aggressiivinen mies oli rikkonut kiinteistön välioven ikkunan. Partio sai nelikymppisen miehen hallintaan ja rauhoittumaan kiinteistön eteisessä. Partion suorittaessa turvallisuustarkastusta oli miehen käytös muuttunut aggressiiviseksi, joten hänelle jouduttiin laittamaan käsiraudat. Mies oli vastustanut vielä poliisiautoon laittamista. Mies otettiin kiinni epäiltynä vahingontekoon ja haitantekoon virkamiehelle.

LAHTI. Nelikymppisen miehen epäillään syyllistyneen huumausainerikokseen ja haitantekoon torstaina puolenpäivän aikoihin Lahden keskustassa. Poliisipartio oli avustamassa toista viranomaista kerrostaloasunnossa, kun partio havaitsi asunnossa olevan kannabiskasvattamon. Huoneiston asukas ei ollut yhteistyöhaluinen eikä hän noudattanut poliisin kehotuksia. Miehelle jouduttiin laittamaan käsiraudat hänen haratessaan poliisipartiolle vastaan.

LAHTI. Poliisipartio oli selvittämässä vahingontekoa kerrostalon pyörävarastossa torstaina iltapäivällä Lahden Kivimaalla, kun partio havaitsi tutkinnan yhteydessä yhdessä asunnossa uuden käyttämättömän sähkömopon. Partio puhutti kahta asunnossa ollutta parikymppistä miestä, jonka perusteella oli syytä epäillä mopon olevan anastettu. Partio otti mopon poliisin haltuun ja asiasta laadittiin rikosilmoitus varkaudesta, joista molempia asunnossa olleita miehiä epäillään.

LAHTI. Poliisipartio havaitsi perjantain vastaisena yönä Lahden Liipolassa henkilöauton, johon oli kiinnitetty siihen kuulumattomat rekisterikilvet. Partio pysäytti kyseisen auton, jota kuljetti ajo-oikeudeton nelikymppinen mies. Hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen.

Miehen kuljettama auto oli liikennekäytöstä poistettu, määräaikaiskatsastamaton, ajoneuvoveroa oli erääntynyt sekä autoa ei oltu rekisteröity uudelle omistajalle. Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, huumausaineen käyttörikokseen, kahteen ajoneuvorikkomukseen ja ajoneuvoverorikkomukseen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.