Torstai 01.06.2023
Nimipäivät: Teemu, Nikodemus
Lammi
Selkeää
8°C
Tuuli: 5 m/s WNW
 

Operaatio Joulun lapsi on käynnistynyt

Operaatio Joulun Lapsi on maailmanlaajuinen, yli 11 miljoonaa lasta vuodessa tavoittava projekti, joka on toiminut Suomessa vuodesta 1996 saakka Patmos Lähetyssäätiön organisoimana. Ideana on pakata kenkälaatikko täyteen lasta ilahduttavia tavaroita ja lähettää vähävaraiselle lapselle. Jokaisen lahjan mukana lapsi kuulee myös evankeliumin.

Operaatio Joulun lapsi on käynnistynyt. Kenkälaatikkoaihioita voi hakea Keitaalta ja palauttaa ne sinne 16. marraskuuta mennessä. Kuva: Lauri Laukkanen

Operaatio Joulun lapsi on käynnistynyt. Kenkälaatikkoaihioita voi hakea Keitaalta ja palauttaa ne sinne 16. marraskuuta mennessä. Kuva: Lauri Laukkanen

Tänäkin vuonna kenkälaatikkolahjat lähetetään Euroopan köyhimmille lapsille, jotka asuvat Romaniassa ja Moldovassa. Kenkälaatikkoaihioita ja pakkausohjeet saa Lammilla Keitaasta tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 10–12, pakatun lahja palautetaan Keitaaseen 16. marraskuuta mennessä. Lammilla Operaatio Joulun lapsen yhteyshenkilö on kappalainen Sari Järä.

Laatikkoaihion voi myös tilata ilmaiseksi tästä. Tee kenkälaatikkolahja tytölle tai pojalle. Valitse ikäryhmä: 2–4, 5–9 tai 10–14. Hanki lapselle laadukas kiva lelu, kuten nukke, jalkapallo pumpun kanssa tai pehmolelu. Pakkaa kenkälaatikko täyteen lasta ilahduttavia tavaroita: leluja, vaatteita, koulutarvikkeita ja hygieniatarvikkeita. Kaiken tavaran tulee olla uutta ja ehjää. Älä laita teippiä valmiin lahjan ympärille.

Suositeltavaa pakattavaa

  • Kiva lelu, kuten nukke tai jalkapallo ja pumppu
  • Pipo, käsineet, villasukat
  • Ohut pitkähihainen paita
  • Piirustusvihko tai väritysvihko
  • Lyijy- ja värikynät
  • Teroitin, pyyhekumi ja penaali
  • Hammasharja (pidettävä ostopakkauksessa)
  • Palasaippua ja kampa tai hiusharja

Lisää halutessasi pakettiin vielä muuta lapselle sopivaa tavaraa, esimerkiksi hiuskoristeita, tarroja, taskulamppu tai laskin. Pakkaa laatikko täyteen.

Älä laita pakettiin käytettyjä tai vaurioituneita tavaroita tai vaatteita, karkkia tai suklaata, hammastahnaa, shampoota tai voiteita, sotaan, väkivaltaan tai noituuteen viittaavia tavaroita, ruokaa tai nesteitä, särkyvää, rahaa, linkkuveitsiä tai muita teräaseita.

Tärkeimpänä – rukoile lapsen puolesta, joka vastaanottaa lahjasi. Voit lisätä pakettiin myös henkilökohtaisen viestin tai kuvan. Suositeltava lahjoitus yhtä kenkälaatikkolahjaa kohden on 5 euroa. Summalla katetaan mm. kenkälaatikoiden kuljetuskulut, sekä lasten osallistuminen Suuri Seikkailu -opetuslapseuskouluun.

Vie kenkälaatikkolahjasi paikalliseen palautuspisteeseen marraskuun kolmannella viikolla (13.–20.11.). Jos et voi palauttaa valmista laatikkoa Keitaaseen 16. marraskuuta mennessä, löydät palautuspisteiden sijainnit ja aukioloajat  tästä.

Voit lähettää paketin postissa ympäri vuoden osoitteeseen Patmos Lähetyssäätiö, PL 86, 00381 Helsinki.

 

Lammille.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.