Lauantai 02.12.2023
Nimipäivät: Anelma, Unelma

Tuuli:
 

Nuori nainen oli hankala vartijaa ja poliisia kohtaan Lahdessa

Parikymppinen nainen vastusti vartijaa väkivaltaisesti keskiviikkoiltana kauppaliikkeessä Lahden keskustassa. Vartija oli mennyt poistamaan nuorta naista kaupan pysäköintihallista, jolloin nainen oli hyökännyt vartijan päälle. Hän käytti tilanteessa fyysistä voimaa ja jotakin kaasua vartijaa kohtaan.

Poliisipartion mennessä paikalle piti vartija häirikkönaista aloillaan. Partion kuljettaessa naista poliisiautoon oli tämä potkaissut molempia konstaapeleja. Kuljetuksen aikana naisen hallusta putosi kaasusumutin. Nainen oli potkaissut konstaapelia vielä poliisilaitoksen tiloissa. Nainen otettiin kiinni epäiltynä pahoinpitelyyn, järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamiseen, virkamiehen vastustamiseen ja ampuma-aserikkomukseen.

Linja-autonkuljettaja ilmoitti keskiviikkona iltana hätäkeskukseen, että hän oli löytänyt Lahden paikallisliikenteen linja-autosta aseen. Poliisipartiolle selvisi, että aikaisemmin päivällä kyseistä linja-autosta oli otettu kiinni parikymppinen mies kiinni epäiltynä erinäisiin omaisuusrikoksiin. Poliisi epäilee, että kyseinen mies olisi jättänyt aseen linja-autoon. Aseen osalta hänen epäillään syyllistyneen ampuma-aserikokseen.

Mies tuli keskiviikkoiltana puhelinkaupoille tarkoituksenaan myydä puhelin Lahden Ahtialassa. Mies oli antanut puhelimensa kaupan toiselle osapuolelle, nuorelle naiselle. Naisen saatua puhelimen käteensä hän oli juossut karkuun. Poliisipartio selvitti ostajan henkilöllisyyden, mutta häntä ei etsinnöistä huolimatta tavattu. Tapahtuneesta kirjattiin rikosilmoitus varkaudesta, johon parikymppinen ostajaehdokas nainen on epäiltynä.

Poliisipartio pysäytti mopon liikennetarkastusta varten keskiviikkona iltapäivällä Ypäjän Loimaantiellä. Mopoa kuljettanut keski-ikäinen mies puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Kuljettaja kuulusteltiin epäiltynä rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Poliisipartiota vastaan tuli henkilöauto huomattavalla ylinopeudella ohitustilanteessa keskiviikkoiltana Helsingintiellä Janakkalassa. Partio mittasi tutkalla auton nopeudeksi 140 km/h, nopeusrajoituksen ollessa 80 km/h. Autoa kuljettanut nelikymppinen mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.