Lauantai 02.12.2023
Nimipäivät: Anelma, Unelma

Tuuli:
 

Mies kaatoi aitaa Hauholla

Poliisipartio sai hätäkeskukselta tehtävän keskiviikkona iltapäivällä Hauhon maaseudulle. Ilmoituksen mukaan kuusikymppinen mies oli ajanut traktorilla kumoon kiinteistön aitaa. Poliisipartio sai selville, että ajo-oikeudettoman miehen epäillään tahallaan kaataneen aitaa ajamalla traktorilla kauha alhaalla omakotitalon pihamaalla.

Aitaa oli kaatunut noin kymmenen metrin matkalta. Poliisi tutkii tapahtunutta lievänä vahingontekona ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus keskiviikkona iltapäivällä, että 12-tiellä on auto ojassa. Poliisipartio sai tapahtumapaikalla selville, että 1980-luvun loppupuolella syntynyt mies oli ajanut pakettiautolla 12-tietä Tampereen suunnasta.

Noin kilometri ennen kymppitien risteystä oli mies nukahtanut rattiin ajautuen vastaantulevien ajokaistan yli ojaan. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Miehen epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.