Sunnuntai 04.06.2023
Nimipäivät: Toivo
Lammi
Sadekuuroja
7°C
Tuuli: 4 m/s W
 

Mies autoili monin tavoin laittomasti Tuuloksessa

Poliisipartio pysäytti torstain ja perjantain välisenä yönä Tuuloksessa henkilöauton, jota kuljetti ajokiellossa oleva nelikymppinen mies. Miehelle suoritettu puhalluskoe oli kunnossa, mutta hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen.

Auton perässä olleessa peräkärryssä oli anastetuksi epäiltyä kaapelia sekä polttoainetta. Miestä epäillään huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja varkaudesta. Mies otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä.

Hieman yli 30-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen näpistykseen ja haitantekoon virkamiehelle Vääksyssä torstaiaamuna. Mies oli anastanut kaupasta elintarvikkeita ja lähtenyt juoksemaan karkuun. Henkilökunta oli kuitenkin saanut miehen kiinni lähistöltä.

Poliisipartion saapuessa paikalle mies pyrki vastustamaan partion toimenpiteitä vastaan haraamalla, minkä vuoksi partio joutui käyttämään fyysisiä voimakeinoja miehen taltuttamiseksi.

Poliisi sai torstaina iltapäivällä ilmoituksen miehestä, joka oli puhkonut Sysmässä sivullisen autosta kaksi rengasta. Poliisipartio pysäytti myöhemmin henkilöauton, jota kuljetti renkaiden puhkomisesta epäilty hieman yli 40-vuotias mies. Mies puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävät lukemat ja lisäksi hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen.

Miehellä ei myöskään ollut henkilöauton kuljettamiseen oikeuttavaa ajo-oikeutta. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja vahingonteosta. Mies otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä.

Poliisipartio pysäytti hieman yli 30-vuotiaan miehen kuljettaman henkilöauton Nastolassa torstai-iltana. Autoa kuljettanut mies oli ajokiellossa ja hänestä oli useita voimassaolevia etsintäkuulutuksia. Miehelle suoritettu puhalluskoe näytti nollaa, mutta miehen epäillään käyttäneen muita huumaavia aineita.

Miehen kuljettamasta autosta löytyi lisäksi ampuma-aseen patruunoita. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja ampuma-aserikoksesta. Mies otettiin kiinni etsintäkuulutuksen perusteella.

Poliisi sai torstaina iltapäivällä ilmoituksen Hämeenlinnan Harvialantiellä kaupassa riehuvasta miehestä. Partion saapuessa paikalle mies käyttäytyi edelleen uhkaavasti ja uhkasi usuttaa koiransa poliisin kimppuun, mies myös heitti pullolla poliisia kohti. Miehen kiinniottamiseksi jouduttiin käyttämään fyysisiä voimakeinoja.

Paikalla selvisi, että mies oli paiskonut kaupassa juomatölkkejä ja käyttäytynyt henkilökuntaa sekä muita asiakkaita kohtaan hyvin aggressiivisesti. Miestä epäillään vahingonteosta, pahoinpitelyn yrityksestä, laittomasta uhkauksesta ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. Mies kuljetettiin kiinniotettuna poliisivankilaan.

Liikenteenvalvontaa suorittanut poliisipartio kiinnitti torstaiaamuna Tiiriössä huomiota henkilöautoon, joka ohitti suojatien eteen pysähtyneen poliisiauton pysähtymättä. Auton kuljettajaksi osoittautui hieman alle 40-vuotias ajokiellossa oleva mies.

Miehelle suoritettu alkometrikoe oli kunnossa, mutta hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poliisi sai torstaina iltapäivällä ilmoituksen mopon kuljettajasta, joka oli vaikuttanut päihtyneeltä. Poliisipartio tavoitti mopon Hämeenlinnan keskustassa ja sen kuljettajaksi osoittautui hieman yli 20-vuotias ajokiellossa oleva nainen. Naiselle suoritettu puhalluskoe ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan, lisäksi hänen epäillään käyttäneen myös muita huumaavia aineita.

Nainen vastusti vielä poliisiasemalla säilöön laitettaessa poliisin toimenpiteitä vastaan haraamalla. Naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja haitanteosta virkamiehelle.

Hieman yli 20-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen moottoritiellä Janakkalassa myöhään torstai-iltana. Miehen kuljettaman henkilöauton nopeudeksi mitattiin 173 km/h rajoituksen ollessa 120 km/h. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.