Sunnuntai 03.12.2023
Nimipäivät: Meri, Vellamo

Tuuli:
 

Lapsen oikeuksien viikko ovella

Lapsen oikeuksien viikkoa juhlitaan 14.–20. marraskuuta teemalla ”Lapsella on oikeus turvallisuuteen”. Lapsenoikeudet.fi-sivulla voit lukea lisää teemasta. Hämeenlinnan kaupunki yhdessä paikallisten järjestöjen ja toimijoiden kanssa toteuttaa monipuolista ohjelmaa viikon aikana lapsille, nuorille ja koko perheille.

Viikko näkyy myös kouluissa, varhaiskasvatuksessa ja järjestöjen kerhotoiminnoissa. Näiden lisäksi Hämeenlinnan Lastenliitto ry järjestää alakoululaisille Lapsen oikeuksien viikon kirjoitus- ja piirustuskilpailun, josta voi lukea lisää Hämeenlinna lastenliiton nettisivuilta.

Ohjelmaa Lapsen oikeuksien viikolla ovat tuottamassa: Hämeen lastenliitto, Hämeenlinnan liikuntahallit, Hämeenlinnalaismamit ry, Hämeenlinnan kaupunginmuseo, Hämeenlinnan kaupungin opetuspalvelut ja varhaiskasvatus, Hämeenlinnan nuorisopalvelut, Hämeenlinnan neuvolapalvelut, Hämeenlinnan seudun 4H yhdistys, Hämeenlinnan taidemuseo, Hämeen Setlementin Mama’s Cafe, Hämeenlinna-Vanaja Seurakunta, Kino Tavast ry,  Hämeenlinnan kaupunginkirjasto, Kulttuurikeskus ARX, Lasten liikunnan tuki ry, MLL Hämeen piiri, Sibelius-opisto, MLL Hämeenlinnan yhdistys ry ja UNICEF Hämeenlinnan vapaaehtoisryhmä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.