Maanantai 02.10.2023
Nimipäivät: Valio

Tuuli:
 

Lammin seurakuntaneuvostoon äänestettiin neljä uutta jäsentä

Eilen käydyissä seurakuntavaaleissa äänestettiin seurakunnan luottamushenkilöt vaalikaudelle 2023–2026. Lammin seurakunnassa äänestysaktivisuus oli nyt 15,7 %, kun se neljä vuotta sitten oli 18,3 %. Lammilla äänesti siis 633 seurakunnan jäsentä.

Lammin seurakunnan seurakuntaneuvostossa on tulevalla kaudella 12 paikkaa. Valituista 4 on uusia (u). Lammin seurakuntaneuvostoon tulivat valituksi Ulla Kartano, Mari Huostila, Elisa Uusi-Heikkilä (u), Sinikka Lindholm, Ahti Isomöttönen, Juha Tuomi, Hannu Silpola, Anu Kerttula, Minna-Mari Ojamäki-Salminen (u), Petri Honkala (u), Ida Kosonen ja Janina Tuomi (u).

Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisessä kirkkovaltuustossa Lammilla on 7 paikkaa, joihin valittiin Ulla Kartano, Mari Huostila, Marita Tuomi, Minna-Mari Ojamäki-Salminen (u), Ahti Isomöttönen (u), Marko Mikkola (u) ja Hannu Silpola.

Hauholla äänestysaktiivisuus oli liki 16 % kun viime vaaleissa se oli 18,8 %. Äänensä antoi 366 seurakunnan jäsentä.

Hauhon seurakuntaneuvostoon valittiin 10 luottamushenkilöä, joista 4 on uusia.

Hauhon seurakuntaneuvostoon valittiin Aila Tapola (u), Sari Salminen, Pekka Rantio (u), Pirkko Nurminen (u), Matti Rantti, Veikko Tuominen, Juha Rehuttu, Tomi Tyvi, Tapio Innamaa (u) ja Liisa Ilonen-Teivonen.

Hauhon seurakunnasta yhteiseen kirkkovaltuustoon valittiin neljä luottamushenkilöä. Valitut ovat Liisa Ilonen-Teivonen, Sari Salminen, Pekka Rantio ja Juha Rehuttu.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.