Torstai 01.06.2023
Nimipäivät: Teemu, Nikodemus
Lammi
Melkein pilvistä
8°C
Tuuli: 8 m/s NW
 

LähiTapiola Loimi-Häme lahjoitti sairaaloille yhteensä 60.000 euroa

Kuvassa LähiTapiola Loimi-Hämeestä Ulla Teittinen (vas.) ja Kanta-Hämeen keskussairaalan johtajaylilääkäri Sally Järvelä.

LähiTapiola Loimi-Häme lahjoitti neljälle toiminta-alueensa sairaalalle yhteensä 60.000 euroa koronaepidemian hoitoon ja sen leviämisen estämiseen. Lahjoituksen saavat Kanta-Hämeen keskussairaala sekä Valkeakosken, Forssan ja Loimaan sairaalat kukin 15.000 euroa.

Sairaalat voivat tarpeensa mukaan lahjoitussummalla hankkia hoitotarvikkeita ja –laitteita koronaviruksen hoitotyöhön tai testaukseen.

Kanta-Hämeen keskussairaala hankkii 15.000 euron lahjoituksella uuden hengityskoneen.

– Asiakkaidemme omistamana, paikallisena elämänturvayhtiönä haluamme tehdä kaikkemme vaikean tilanteen helpottamiseksi. Sairaalat ovat nyt poikkeuksellisten olojen keskellä ja tarvitsevat hoitotarvikkeita sekä -laitteita kipeästi lisää. Tällaisessa yhteiskunnallisessa kriisissä odotetaan kaikilta venymistä ja haluamme osaltamme olla rakentamassa turvallisuutta ja hyvinvointia lähiyhteisöjemme arjessa, kertoo LähiTapiola Loimi-Hämeen toimitusjohtaja Lauri Riekkola.

LähiTapiola Loimi-Hämeen tulos käytetään oman alueen elinvoimaisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Lahjoitus tehdään LähiTapiola Loimi-Hämeen käyttörahastosta.

LähiTapiola-ryhmä on päättänyt tukea miljoonalla eurolla koronakriisissä tehtävää avustus- ja tukityötä eri puolilla Suomea. Tukea antavat LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö, LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö sekä ryhmän alueyhtiöt.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.