Sunnuntai 01.10.2023
Nimipäivät: Rauno, Rainer, Raine

Tuuli:
 

Lahden kaupoissa tapahtui

Hätäkeskus antoi poliisipartiolle tehtävän maanantaina hieman ennen puoltayötä Lahden Launeelle, missä mies rikkoi kaupan nosto-ovea.

Partio tapasi tapahtumapaikalta kolmekymppisen miehen. Hän oli rikkonut nosto-oven ikkunan ja murtanut kaasupullokaapin lukon. Mies otettiin kiinni epäiltynä varkauden yritykseen.

Nelikymppinen mies sai kymmenennen anastusrikoksen tililleen anastaessaan alkoholijuomia maanantaina iltapäivällä. Hän oli Lahden keskustan marketissa laittanut reppuunsa noin 20 euron arvosta lonkerojuomia ja poistunut myymälästä maksamatta tuotteita.

Vartijat ottivat miehen kiinni kassalinjojen jälkeen ja luovuttivat hänet poliisipartiolle. Miehen epäillään syyllistyneen näpistykseen.

Poliisipartio tapasi nelikymppisen miehen kuljettamassa henkilöautoa alkoholin vaikutuksen alaisena myöhään maanantai-iltana Lahden keskustassa. Hän puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen.

Hänet vietiin tarkkuuslakometrikokeeseen, jonka tulos oli 0,82 mg/l. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.