Maanantai 25.09.2023
Nimipäivät: Kullervo

Tuuli:
 

Vuoden vloggaaja Roni Back tapasi faneja Tuuloksessa

Yli 330 000 tilaajaa rohmunnut tubettaja Roni Back vieraili Kauppakeskus Tuulosessa tapaamassa fanejaan LC Tuuloksen ja LC Hämeenlinna Liinujen Talvitapahtumassa. Roni Back julkaisi ensimmäiset videonsa RoniTheGamer -nimellä, mutta vaihtoi tilinsä nimelle Roni Back vuonna 2016.

Selfie Roni Backin kanssa oli haluttu viime lauantaina LC Tuuloksen ja LC Hämeenlinnan Liinujen Talvitapahtumassa. Kuva: Matti Siivonen

Selfie Roni Backin kanssa oli haluttu juttu viime lauantaina LC Tuuloksen ja LC Hämeenlinnan Liinujen Talvitapahtumassa. Kuva: Matti Siivonen

Alkuajan videot keskittyvät pelaamiseen, eikä videoiden tekijää kuvata. Hän alkoi esiintyä omilla kasvoillaan vasta suuren leukaleikkauksen jälkeen. Leikkaus tehtiin vuonna 2015, ja Roni julkaisi leikkauksesta koskettavan videon. Video on 60 000 tilaajan spesiaali, jonka jälkeen tilaajamäärä pomppasi huomattavasti. Tällä hetkellä videota on katsottu yli 400 tuhatta kertaa, ja Ronin videoiden tilaajamäärä on vakiintunut yli 330 000:n.

Roni Back julkaisee videoita lähes päivittäin. Hän on kauppatieteiden maisteri ja toimii toimitusjohtajana omassa yrityksessään. Roni haluaa pitää YouTube-kanavansa aitona, ja kertoo elämästään sellaisena kuin se on. Siinä ehkä suosion salaisuus.

Roni Back nimittäin palkittiin viime vuonna palkintogaala Tube Awardseissa tuplasti, sekä vuoden 2017 vloggaajana että yleisön suosikkina.

Roni Backin nimmarit kelpasivat faneille. Kuva: Matti Siivonen

Roni Backin nimmarit kelpasivat faneille. Kuva: Matti Siivonen

Lammille.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.