Maanantai 25.09.2023
Nimipäivät: Kullervo

Tuuli:
 

Vuoden parhaasta ravintolasta äänestetään taas

Reska.fi- ja Lammille.fi -verkkolehdissä on juuri käynnistynyt äänestys, jossa valitaan muun muassa tämän vuoden Hämeenlinnan paras ruokaravintola. Sarjoja on monia.

Löytyykö Ydin-Hämeestä vastusta kantakaupungin ravintoloille? Kuvassa Fontanasin kilpailuannos. Kuva: Reska.fi

Löytyykö Ydin-Hämeestä vastusta kantakaupungin ravintoloille? Ravintolakisassa äänestetään myös parasta hampurilaisravintolaa. Kuvassa Fontanasin kilpailuannos. Kuva: Reska.fi

Äänestyksessä haetaan myös vuoden parasta lounasravintolaa, viihtyisintä iltaravintolaa ja parasta hampurilaispaikkaa. Myös kahviloista voi antaa arviot. Tuttuun tapaan voi ehdottaa myös Vuoden 2016 ravintolatekoa.

Ravintolaäänestyksen löytää helposti verkkolehti Reska.fi:n etusivulta, josta pääsee yhdellä klikkauksella monivalintakyselyyn.

Äänestys tapahtuu klikkaamalla kunkin kilpailijan kohdalta mieleistä täppää akselilta erintomainen-huono. Voi myös antaa sanallista palautetta avoimeen vastauskentään. Äänestysaikaa on jouluaattoon saakka.

Koska sarjoja on useita voi sama ravintola esiintyä useammassa sarjassa. Iltaravintoilla tarkoitetaan kyselyssä pubeja ja vastaavia illanistujaispaikkoja, jotka eivät panosta ruokaan.

Kahvilat-sarjassa ovat esillä keskustan kahvilat. Ravintolalistauksen on tehnyt Reska.fi-lehden toimitus. Kyselyssä on myös avoin kenttä, jossa voit ehdottaa omaa lempiravintolaasi.

Ilkka Peltoniemi
Lammille.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.