Keskiviikko 31.05.2023
Nimipäivät: Helka, Helga
Lammi
Selkeää
9°C
Tuuli: 4 m/s WNW
 

Uuteen aikaan uudella konseptilla

Lammin Eläkkeensaajat ry. on uudistanut toimintaansa. Edelleenkin kokoonnutaan tutusti joka toinen tiistai Turvantalolla, mutta hiukan uudistunein sävelin.

– Kerran kuukaudessa kokoonnutaan tuttuun tapaan kerhoon, mutta kuukauden toinen tapaaminen, niin sanotussa välikerhossa vaihtelee aihe. Tulossa on liikuntakerhoa ja tietototekniikan vertaisopastusta. Hallitus kokoontuu aina kerhojen yhteydessä, kertoo yhdistyksen tiedottaja Sirkku Vesanen.

Kirsti Borenius jatkaa Lammin Eläkkeensaajat ry:n puheenjohtajana Taito Koskuen jälkeen. Kuva: Susanna Mattila

Riitta Borenius jatkaa Lammin Eläkkeensaajat ry:n puheenjohtajana Taito Koskuen jälkeen. Kuva: Susanna Mattila (edit. nimivirhe korjattu!)

Toinen muutos on puheenjohtajan vaihtuminen. Yli kymmenen vuoden ajan puheenjohtajan pestiä hoitanut Taito Koskue luovutti tehtävän Riitta Boreniukselle yhdistyksen vuosikokouksessa. Hallituksen kokoonpano on seuraavanlainen: Esko Lahti, Eila Järvinen, Terttu Turpeinen, Marja Laakso, Lea Lehtonen, Sirkku Vesanen, Hannu Virtanen ja Arja-Leena Sibelius-Luhtala. Varajäseniä ovat Kaija Halonen, Anna-Liisa Pohjonen, Eeva Miettinen ja Veli Kukkonen.

Ystävyyden lauluryhmä laulaa tuttuja lauluja. Pian vuorossa ovat joululaulut. Kuva: Susanna Mattila

Ystävyyden lauluryhmä laulaa tuttuja lauluja. Pian vuorossa ovat joululaulut. Kuva: Susanna Mattila

Piirikokousedustajat ovat Esko Lahti, Riitta Borenius ja Sirkku Vesanen. Eläkkeensaajien Hämeen piirin hallitukseen Lammin Eläkkeensaajat ry. aikoo esittää jäseneksi Esko Lahtea.

Haitarissa Veli Kukkonen, bassossa Seppo Vainikainen. Kuva: Susanna Mattila

Haitarissa Matti Kuula, bassossa Seppo Vainikainen. Kuva: Susanna Mattila

Ystävyyden lauluryhmä kokoontuu laulamaan tuttuun tapaan. Haitaria soittaa Matti Kuula ja bassossa on Seppo Vainikainen.

Susanna Mattila
Lammille.fi

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.