Maanantai 25.09.2023
Nimipäivät: Kullervo

Tuuli:
 

Uudella valtuustolla ensimmäinen kokous maanantaina

Hämeenlinnan uusi valtuusto kokoontuu ensimmäisen kerran maanantaina 5.6. Asialista on heti ensimmäisessä kokouksessa pitkä, kun valtuuston käytännön työskentelyyn liittyvistä asioista täytyy päättä ja muun muassa valita jäsenet useisiin lautakuntiin ja toimielimiin.

Valtuusto asettaa ensimmäiseksi vaalilautakunnan ja suorittaa sitten valtuuston puheenjohtajiston vaalin. Julkisuudessa on veikkailtu, että Sari Myllykangas jatkaisi valtuuston puheenjohtajana. Puheenjohtajia valitaan yhteensä kolme, puheenjohtaja ja kaksi varapuheenjohtajaa. Valtuuston kokouksessa valitaan myös kaupunginhallituksen jäsenet ja varajäsenet.

Valtuusto päättää myös kokouksen pöytäkirjojen nähtävillä pitämisestä, valtuuston kokouksista ilmoittamisesta ja kokousajoista. Rutiiniasioiden ja jäsenvalintojen lisäksi listalla on kolme asemakaava-asiaa, joista yksi koskee Tuuloksen Valkeajärven asemakaavaa.

Kaupunginvaltuusto saa hyväksyttäväkseen myös edellisen vuoden tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen. Uuden valtuuston kokousta voit seurata paikanpäällä Raatihuoneella tai suorana netistä osoitteesta, joka löytyy Hämeenlinnan kaupungin nettisivuilta. Kokous alkaa klo 18.

 

Lammille.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.