Maanantai 02.10.2023
Nimipäivät: Valio

Tuuli:
 

Uimahallin sarjaliput muuttuivat rannekkeiksi

Lammin uimahallissa ei enää myydä uimahallin sarjalippuja lippuvihkoina, vaan uudelleen ladattavina rannekkeina. Lasten rannekkeen väri on vihreä, aikuisten ja muiden sarjalippujen väri on sininen. Lisäksi on myös oranssi ranneke, joka on tarkoitettu 70 vuotta täyttäneille. Paperisten lippuvihkojen myynti on lopetettu Lammilla ja ensimmäiset rannekkeet tulivat myyntiin tiistaina.

– Eniten seniorikorttilaisille on hyötyä rannekkeesta, jos he käyvät usein Hämeenlinnan keskustan uimahallissa uimassa, sitten kun se valmistuu. Siellä he pääsevät jonon ohi käymättä kassalla, selvittää Meri Rintama Lammin uimahallilta.

Hämeenlinnan uimahalliin rannekkeella pääsee leimaamalla rannekkeen itse. Sinne tulevat vaatekaapit toimivat myös rannekkeella, jolloin erillistä avainrengasta ei tarvita. Lammilla ranneketta ei leimata itse, sillä Lammilla säilyvät vanhat kaapit käytössä ja kassalta saa edelleen kaapin avaimen mukaansa.

Vaikka Lammille ei ole tulossa uudenlaisia kaappeja, rannekkeisiin siirryttiin yhtenäisyyden vuoksi. Rannekkeen hankkimalla välttyy jonottamiselta kantakaupungissa. Kertalippuja myydään uimahalliin edelleenkin niin kuin ennenkin niin Lammilla kuin Hämeenlinnassakin.

– Vanhat, paperiset sarjauimaliput kelpaavat maksuvälineenä koko kevätkauden. Jos niitä on jäämässä yli, keväällä voi käydä lataamassa paperisten lippujen arvosta uintikertoja rannekkeeseen syksyä varten, Meri Rintama kertoo.

Sarjaliput myydään tästä viikosta alkaen rannekkeina. Paperiset liput käyvät maksuvälineenä vielä koko kevään 2018. Kuva: Susanna Mattila

Sarjaliput myydään tästä viikosta alkaen rannekkeina. Paperiset liput käyvät maksuvälineenä vielä koko kevään 2018. Kuva: Susanna Mattila

Tänä syksynä Lammin uimahallissa ovat käytössä jälleen entiset aukioloajat. Aamu-uinnille pääsee tiistaisin ja torstaisin, jolloin halli on avoinna kuudesta kahdeksaan illalla. Keskiviikkoisin ja perjantaisin halli aukeaa yhdeltä. Lauantaisin halli on kymmenestä viiteen auki ja sunnuntaisin ja maanantaisin kiinni.

 

Lammille.fi

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.