Lauantai 02.12.2023
Nimipäivät: Anelma, Unelma

Tuuli:
 

Tyytyväisiä uimahallivieraita Lammilla

Linja-auto täyttyi pikkuhiljaa Lammin uimahallin edessä viime lauantaina. Toinen uimahallikyyti oli kerännyt 21 uimaria kantakaupungista, kun ensimmäiseen oli ollut vain kaksi lähtijää. Raija Virtasen mukaan uimahalli vaikutti hyvältä, vaikka allas tuntuikin 50 metriseen tottuneesta pieneltä.

– Uimareita oli sopivasti, hän totesi, ja kertoi käyvänsä yleensä kerran viikossa säännöllisesti uimassa.

Raija Virtanen (oik.) odotteli paluumatkalle lähtöä ensimmäisten joukossa. Kuva: Susanna Mattila

Raija Virtanen (oik.) odotteli paluumatkalle lähtöä ensimmäisten joukossa. Kuva: Susanna Mattila

Taaempana istunut Rauni Antikaiselle käynti Lammin uimahallissa oli jo toinen. Hän kertoi olleensa mukana kaupungin järjestämällä tutustumisretkellä, kun uimahalli oli vasta avattu.

– Silloin päätin, että tulen uudestaankin, mutta ei ole tätä ennen tullut lähdettyä. Ihan varmasti tulen uudestaankin, hän lupasi.

Maija-Liisa Kakko kehui Lammin uimahallia valoisaksi, tosin hän kertoi kaipaavansa kylmävesiallasta. Hän kertoi tehneensä kerran aikaisemminkin retken Lammin uimahalliin.

– Silloin kävimme täällä uimassa ja sen jälkeen Tuuloseen syömään, hän kertoi.

Siiri Ranta-Kahila ja Roosa Ryöppy olivat viettäneet kivan päivän Lammin uimahallissa. Kuva: Susanna Mattila

Siiri Ranta-Kahila ja Roosa Ryöppy olivat viettäneet kivan päivän Lammin uimahallissa. Kuva: Susanna Mattila

Takapenkiltä paikan varanneet Siiri Ranta-Kahila ja Roosa Ryöppy olivat tulleet Lammille mummunsa kanssa. Ja kivaa oli ollut.

Leena ja Alejandro Ripoll nauttivat erityisesti hyvin lämmitetystä saunasta. Kuva: Susanna Mattila

Leena ja Alejandro Ripoll nauttivat erityisesti hyvin lämmitetystä saunasta. Kuva: Susanna Mattila

Leena Ripoll kertoi nauttineensa erityisesti oikean suomalaisen saunan löylyistä. Hän kertoo olleensa pitkään huonoilla löylyillä, sillä taloyhtiön saunassa tuppaavat varpaat palelemaan.

– Kokemus oli niin hieno! Kaikki olivat niin ystävällisiä meille. Kiitokset saunan lämmittäjille ja niille tahoille, jotka ovat tämän mahdollisuuden järjestäneet, Ripoll suitsutti.

Hämeenlinnan Liikuntahallit järjestää yhdessä Pekolan Liikenteen kanssa tilausajokuljetuksia Lammin uimahallille marraskuusta 2016 alkaen, koska Hämeenlinnan uimahalli on remontissa. Kyyti toteutetaan kaksi kertaa viikossa, keskiviikkoiltaisin ja lauantaipäivisin.

Edestakaisen matkan hinta aikuiselle on kahdeksan euroa ja 7-16 –vuotiaille neljä euroa. Maksutapoina linja-autossa käyvät käteinen ja pankkikortit. Tilausajoliikenne Lammille käynnistyi viime keskiviikkona ja vuoroja ajetaan marras-joulukuun ajan viimeisen vuoron ollessa jouluviikolla keskiviikkona.

Kuljetus lähtee Nummen ostoskeskukselta keskiviikkoisin klo 16.30 ja lauantaisin klo 12.30. Paluukuljetus Lammin uimahallilta lähtee keskiviikkoisin klo 19.30 ja lauantaisin klo 15.30. Reitti kulkee Nummen ostoskeskukselta keskustan läpi Wetterhoffille ja edelleen Lammille. Kyytiin voi nousta myös reitin kaikilta pysäkeiltä.

Susanna Mattila
Lammille.fi

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.