Tiistai 14.07.2020
Nimipäivät: Aliisa, Alisa
Lammi
Melkein pilvistä
8°C
Tuuli: 1 m/s L
 

Tuuloksen 4H-yhdistys osaksi Hämeenlinnan 4H-yhdistystä

Tuuloksen 4H-yhdistys puretaan 1.9.2018 ja kaikki toiminnat yhdistetään Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistykseen. Molempien 4H-yhdistysten toiminta jatkuu syksyllä entiseen tapaan sekä Tuuloksessa että muualla Hämeenlinnan seudulla. Harrastekerhojen ja nuorisotilojen toimintakausi käynnistyy syyskuun ensimmäisellä viikolla.

Yhdistymisen myötä saadaan aktiivinen 4H-toiminta Tuuloksessa ja lähiseudulla turvattua vaativassa taloustilanteessa, toteaa Tuuloksen 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja Tuija Ruokolahti. Kahden energisen 4H-yhdistyksen osaamisen ja aktiivisten toimintojen yhdistäminen tuo koko alueelle uusia mahdollisuuksia lapsi- ja nuorisotoiminnan kehittämiseen.

Tuuloksen 4H-kotityöpalvelu jatkuu samojen tekijöiden voimin ja samaan tapaan kuin ennen yhdistymistä. Yhteenliittyminen ei aiheuta asiakkaille minkäänlaisia toimenpiteitä.

Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistyksen organisaatioon yhdistyminen tuo uudistuksia. Kehityspäällikkö Heidi Siivonen luotsaa jatkossa nuorten työpajatoimintaa sekä kierrätysasemien toimintaa. Lapsi- ja nuorisotyön päällikkö Päivi Poikselkä vastaa ryhmätoimintojen koordinoinnista. Tuija Ruokolahti toimii hallintopäällikkönä vastaten mm. hankkeista ja laskutuksesta.

Tuuloksen 4H-yhdistys on järjestänyt yhteistyössä Hakkalan koulun kanssa Tulisilla hiilillä -yritysideointikilpailun. Outi Ranki Tuuloksen 4H:sta jakoi vuoden 2017 voittajajoukkueelle elokuvaliput. Kuva: Susanna Mattila

Lammille.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.