Perjantai 28.01.2022
Nimipäivät: Kalle, Kaarlo, Kaarle, Mies
Lammi
Pilvistä
-1°C
Tuuli: 3 m/s P
 

Tuoko uusi yhteisöllisyys asiamiespostin takaisin Hauholle ja eloa Oma Säästöpankin kiinteistöön?

Hauhon kirkonkylän vireyttäminen on viime päivinä saanut uutta potkua Facebookin Hauhon Puskaradio -ryhmässä, kun Hauhon Yrittäjien puheenjohtaja Asko Ylöstalo välitti tiedon, jonka mukaan Hauhon Säästöpankkisäätiö tarjoaa entisiin Oma Säästöpankin tiloihin ilmaisen vuokrasopimuksen asiamiespostin pitäjäksi ryhtyvälle.

Kirkonkylän palvelut ovat lähivuosina entisestään vähentyneet. Asiamiespostin ongelmaksi yleisesti tiedetään, että postin pitäminen ei tuo yrittäjälle lisätuloja, vaan tulot pitäisi saada muista palveluista. Tarvetta palvelulle olisi, sillä Postin pakettiautomaatit ovat postimyynnin kasvun myötä usein tukossa ja lähetyksensä voi joutua noutamaan useiden kymmenien kilometrien päästä haluamastaan automaatista.

Ehdotukseen on tarttunut Facebookissa ainakin ravintoloitsija Ismail Aktas, joka on käynnistänyt ryhmässä kyselyn Hauholla asioivien toivomista palveluista.

Hauhon Säästöpankki, Kantapankki ja sittemmin Oma Säästöpankki aiemmin toimivat tässä kiinteistössä Hauhon kirkonkylällä. Nyt tila saattaa saada uutta eloa Säästöpankkisäätiön kädenojennuksen myötä.

1 kommentti

  1. Sari:

    Otsikoinnissa olisi toivomisen varaa. Siitä saa käsityksen, että Oma Säästöpankki omistaa kiinteistön, vaikka näin ei ole.

     

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.