Keskiviikko 31.05.2023
Nimipäivät: Helka, Helga
Lammi
Verrattain pilvistä
9°C
Tuuli: 3 m/s W
 

Tiina Halinen Suomen Yrittäjien hyvinvointipalveluiden valiokuntaan

Tänään kokoontunut Suomen Yrittäjien hallitus valitsi jäsenet uusiin sekä teema- että toimialapohjaisiin valiokuntiin. Lisäksi Suomen Yrittäjät on perustanut neljä verkostoa; kasvuyrittäjille, nuorille yrittäjille, senioreille sekä yksinyrittäjille. Hallitus nimesi verkostoille johtoryhmät.

Tiina Halinen johtaa Linnanklinikkaa. Hän on perustanut Linnansairaalan ja Tuulosen sivutoimipisteen. Vapaa-ajallaan hän laulaa ja harrastaa crossfitiä. Kuva on otettu Linnansairaalan heräämössä. Kuva: Susanna Mattila

Tiina Halinen johtaa Linnan Klinikkaa. Hän on myös Suomen Yrittäjien hyvinvointipalveluiden valiokunnan jäsen seuraavan kaksivuotiskauden ajan. Kuva: Susanna Mattila

Suomen Yrittäjien valiokunnat ja verkostot kehittävät yrittäjäjärjestön työtä olemalla mukana asioiden valmistelussa. Valiokuntien ja verkostojen johtoryhmien tavoitteena on tuoda vaikuttamiseen laaja-alaista asiantuntemusta sekä samalla tukea keskustoimiston asiantuntijoiden työtä.

Valiokuntiin ja verkostojen johtoryhmiin oli syksyllä avoin haku Yrittäjien jäsenten keskuudessa. Hämeen Yrittäjien jäsenyrityksistä valiokuntiin valittiin 7 edustajaa. Valiokuntien ja verkostojen johtoryhmien toimikausi on kaksi kalenterivuotta.

Energia- ja ympäristövaliokunnan puheenjohtajaksi valittiin yrittäjä Mika Laine forssalaisesta Envor Group Oy:stä. Valiokunnan jäsenenä toimii Puuteollisuusyrittäjät ry:n mandaatilla tammelalainen Pekka Väre, Puutyöliike Pekka Väre Ky:stä.

Työmarkkinavaltuuskuntaan uutena jäsenenä valittiin tammelalainen Vesinummela Oy:n yrittäjä Timo Nummela.

Toimialapohjaisiin valiokuntiin Kanta-Hämeen alueelta nimettiin hyvinvointipalveluiden valiokuntaan hämeenlinnalaisen Linnan Klinikka Oy:n toimitusjohtaja, lammilaissyntyinen Tiina Halinen.

Valiokunnan asiantuntijajäsenenä toimii hämeenlinnalainen Panu Tast. Hän edustaa Suomen Yrittäjissä näkemiseen ja silmäterveyteen erikoistunutta toimialajärjestöä, Näe ry:tä. Tast valittiin myös jäseneksi kaupan ja palveluiden valiokuntaan.

Liikenteen valiokunnassa hämäläisten yritysten näkemyksiä esiin tuovat Hämeen Yrittäjien edustajina Pauliina Hatunen, hattulalaisesta Hatusen Liikenne Oy:stä sekä hämeenlinnalainen Risto Pekola, Pekolan Liikenne Oy:stä.

Kasvuyrittäjäverkoston johtoryhmään valittiin Riihimäen Yrittäjien puheenjohtaja Tiina Latikka. Hänen yrityksensä on liikkeenjohdon konsultointia tekevä Bridge Between People.

Elinkeinopoliittinen valiokunnassa Suomen Yrittäjien hallituksen työvaliokunnan edustajana on Minna Nissilä. Hän on tammelalainen puutarha-alan yrittäjä, joka toimii Suomen Yrittäjien hallituksen jäsenenä sekä Hämeen Yrittäjien puheenjohtajana.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.