Sunnuntai 28.05.2023
Nimipäivät: Alma
Lammi
Pilvistä
5°C
Tuuli: 3 m/s S
 

Suut makeaksi viimeisen vuoron kunniaksi

Torstaina 15.2.2018 Hämeenlinnasta Lahteen lähtenyt Pekolan liikenteen vuorolla matkustajat saivat suunsa makeaksi. Matkustajille jaettiin suklaata viimeisen vuoron kunniaksi. Vuoro oli Pekolan liikenteelle viimeinen vuodesta 1931 alkaen liikennöineellä vuorolla.

Tunnelmat ovat kolmannen polven yrittäjillä Risto Pekolalla ja Harri Pekolalla selvästi haikeat. Huomisesta alkaen linja on osa Hämeenlinnan kaupungin järjestämää viranomaisvetoista Waltti-liikennettä.

– Isoisä Kalle Pekola laajensi liikennealuetta keväällä 1931 Lammilta Hämeenlinnaan. Syntyi ensimmäinen Lahti-Lammi-Hämeenlinna vakio vuoropari (kuva alla), vuonna 1932 seurasi toinen vuoropari ja 1933 hankittiin kolmas Chevrolet ajamaan kolmatta vuoroparia. Siitä asti, lähes samoilla lähtöajoilla sekä Lahdesta että Hämeenlinnasta klo 8.00, 12.30 ja 15.30, on Pekolan Liikenne Oy palvellut liikkujia kyseisellä yhteysvälillä. Jäämme palvelemaan teitä vielä markkinaehtoisilla pikavuoroillamme, joihin myös Waltti-kortti käy maksuvälineenä, yrittäjät kirjoittavat asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen.

image001

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.