Maanantai 25.05.2020
Nimipäivät: Urpo
Lammi
Melkein selkeää
14°C
Tuuli: 2 m/s PPL
 

Suomen suurin partiotapahtuma juuri nyt Evolla

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten kuuden vuoden välein järjestettävä piirileiri kokoaa parasta aikaa noin 5600 osallistujaa Lammin Evolle. Kliffa on tämän vuoden suurin partiotapahtuma ja samalla suurin Suomessa järjestetty piirileiri. Osallistujista suurin osa tulee eri puolilta pääkaupunkiseutua, mutta mukana on myös kansainvälisiä vieraita aina Guatemalasta asti.

Kliffaan osallistuu lähes 6000 pääkaupunkiseudun partiolaista. Kuva avajaisista. Kuvaaja: Susanna Mikander

Kliffa on yhdeksänpäiväinen, ohjelmallinen luontoelämys. Ohjelmatarjontaa on leiriläisille seitsemänvuotiaista aikuisiin. Jokaisena leiripäivänä osallistujat pääsevät kokemaan vauhdikkaita, opettavaisia, hauskoja, innostavia ja perinteisiäkin ohjelmalaaksoja. Erikoisuutena leirillä järjestetään Suomen suurin pakohuone metsässä. Ohjelmassa pyritään kasvattavuuteen ja ohjelmaa toteutetaan yhteistyössä muun muassa WWF:n ja SPR:n kanssa ympäristönsuojelu- ja ihmisoikeusteemoihin liittyen.

Kliffa, kuten muukin partiotoiminta, järjestetään lähes yksinomaan vapaaehtoisvoimin. Leirillä on noin 1200 yli 15-vuotiasta vastuu- ja johtamistehtävissä: järjestämässä ohjelmaa, toimimassa lasten ja nuorten ohjaajina sekä rakentamassa huolto- ja infrapalveluita alueelle.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.