Maanantai 02.10.2023
Nimipäivät: Valio

Tuuli:
 

Seurakuntayhtymän kiinteistöstrategiaan voi vaikuttaa

Hämeenlinnan seurakuntayhtymä aloitti vuonna 2015 kiinteistöstrategian valmistelun ja työ on tarkoitus saattaa päätökseen vuoden 2016 loppuun mennessä. Strategiaa on valmistellut työryhmä, jota johtaa Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan puheenjohtaja Antti Hieta.

Kiinteistöstrategiaa valmistellaan.

Lammin, Tuuloksen ja Hauhon seurakuntien kiinteistöistä ja seurakuntayhtymän kiinteistöstrategiasta voi antaa palautetta. Kuva: Susanna Mattila

Seurakuntayhtymä aloitti vuonna 2015 kiinteistöstrategian valmistelun ja työ on tarkoitus saattaa päätökseen vuoden 2016 loppuun mennessä. Strategiaa on valmistellut työryhmä, jota johtaa Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan puheenjohtaja Antti Hieta.

Ryhmään kuuluvat Erkki AlanenIrja AppelrothJorma LundströmLiisa Ilonen-Teivonen ja Reetta-Maria Tolonen-Salo sekä seurakuntayhtymän kiinteistöpäällikkö Eija Rantala. Strategian on tarkoitus ohjata seurakuntien kiinteistöpäätöksiä ainakin 30 vuoden aikajänteellä.

Kiinteistöstrategiaryhmä on pitänyt työpajoja Newsec Oy:n asiantuntijan Johanna Holmströmin johdolla. Lisäksi ryhmä on kannustanut seurakuntien toiminnasta vastaavia seurakuntaneuvostoja pohtimaan nykyisten kiinteistöjen merkitystä nyt ja tulevaisuudessa.

Strategiaa esiteltiin seurakuntien henkilöstölle ja luottamushenkilöille 22. syyskuuta Hämeenlinnan kirkossa. Tuon esittelytilaisuuden aineistot on koottu Hämeenlinna-Vanajan seurakuntayhtymän nettisivustolle kohtaan Kiinteistöstrategia. Aineistoista voi esittää kysymyksiä ja kommentteja sivun alaosassa olevan lomakkeen kautta.

Syksyn aikana strategiaa käsitellään seurakuntaneuvostoissa sekä seurakuntayhtymän hallintoelimissä. Käsittelyvaiheiden kautta strategia saa lopullisen muotonsa. Yhteisen kirkkovaltuuston odotetaan hyväksyvän valmiin kiinteistöstrategian tammikuussa 2017.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.