Lauantai 03.06.2023
Nimipäivät: Orvokki, Viola
Lammi
Verrattain pilvistä
4°C
Tuuli: 5 m/s NW
 

Seniorikorttien myynti keväälle on alkanut

Kevään 2017 Senioriliikuntakortin myynti on alkanut kaupungin palvelupisteissä. Kortin voi ostaa Hämeenlinnan kaupungin palvelupiste Kastellin maksupalveluista tai kirjastojen yhteydessä olevissa palvelupisteistä Hauholla, Kalvolassa, Lammilla, Rengossa sekä Tuuloksessa. Kortin saa 30 eurolla ja se on voimassa tammikuun ensimmäisestä päivästä kesäkuun loppuun.

Ehtona kortin ostamiselle on, että olet täyttänyt 70 vuotta täyttäneet tai täytät 70 vuoden 2017 aikana ja asut Hämeenlinnassa. Kortilla pääsee ilman sisäänpääsymaksua Lammin uimahalliin ja kuntosalille maanantaista lauantaihin klo 15.00 saakka.

Etuihin kuuluu myös Hämeenlinnan Liikuntahallien Hauhon, Iittalan ja Rengon kuntosalien maksuton käyttö maanantaista lauantaihin klo 15.00 saakka. Kortilla saa myös lisäalennuksia Kuntoilukeskus Anastaciumin, Aulangon kylpylän sekä Hämeenlinnan Tanssi- ja liikuntakeskuksen normaaleista eläkeläishinnoista. Täydellinen etuluettelo on luettavissa Hämeenlinnan liikuntahallien nettisivuilla.

Senioriliikuntakortti on Hämeenlinnan kaupungin toimintaa, jolla kannustetaan ikäihmisiä itsenäiseen liikuntaan ja toimintakyvyn ylläpitämiseen. Hämeenlinnan Liikuntahallien ohjatut liikuntaryhmät maksavat erikseen.

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.