Sunnuntai 03.12.2023
Nimipäivät: Meri, Vellamo

Tuuli:
 

Samu Lescelius matkailuohjelmatyön ohjausryhmään

Hämeenlinnan kaupunginhallitus valitsi matkailun ohjelmatyön ohjausryhmään jäseniksi seuraavat valtuutetut: Pasi Vesala, Airi Raitaranta, Irma Taavela, Teppo Turja, Kylli Kylliäinen, Jukka Sorvari ja Pekka Arvio. Pekka Arvio valittiin ohjausryhmän puheenjohtajaksi ja Pasi Vesala varapuheenjohtajaksi.

Ohjausryhmän jäseniksi kutsutaan lisäksi Pekka Vihma Vanajanlinna Oy:stä, Karoliina Frank, Vekka Liikenne Oy:stä, Juha-Pekka Tuominen Petäys Resortista, Samu Lescelius Iloranta Oy:stä Hauholta ja Mervi Käki Linnan Kehitys Oy:stä.

Samu Lescelius oli mukana viime torstaina pidetyssä kaupungin matkailuseminaarissa. Hän kertoi tilaisuudessa olleen paljon väkeä ja hyvä henki.

– Hyvät fiilikset jäi, suunnitelmat vaikuttivat hyviltä. Toimenpiteille on todellakin tarvetta, tässä on monta vuotta annettu tasoitusta muille toimijoille, Lescelius toteaa.

Hänen mukaansa tarvitaan yksi toimija, joka myy ja markkinoi Hämettä eri paikoissa, messuilla ja muualla. Monen vuoden hiljaisuus olisi syytä katkaista hyvin nopeasti.

– Jos Häme ei näy missään, eivät ihmiset muista että olemme olemassa. Hämeessä kyllä riittää valtteja, meillä on luonto ja historiaa löytyy. Tuotteistamalla hyvin ja markkinoimalla päästään eteenpäin, hän sanoo.

Lammille.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.