Maanantai 04.12.2023
Nimipäivät: Airi, Aira

Tuuli:
 

Postin palvelut Hauhon Rauta-Maataloudelle

Vaikka Hauhon Siwan toiminta loppuu helmikuun viimeinen päivä, hauholaiset eivät jää ilman postia. Posti jatkaa toimintaansa Siwan tiloissa 6.3. saakka. Sen jälkeen toiminta siirtyy Hauhon Rauta-Maataloudelle.

Hauhon rauta-maatalouden tiloissa palvellaan 7.3. alkaen myös Postin asiakkaita. Kuva: Harri Hintikka

Hauhon rauta-maatalouden tiloissa palvellaan 7.3. alkaen myös Postin asiakkaita. Kuva: Harri Hintikka

– Aukioloaikoihin voi tulla muutoksia viimeiseksi viikoksi, mutta Siwan henkilökunta pitää postin auki maanantaihin 6.3. saakka. Tiistaina postipalvelut siirtyvät Hauhon rauta-maatalous Oy:lle, kertoo kehityspäällikkö Eija Kojo Postin palvelupisteverkosta.

Yrittäjä Harri Hintikka toteaa, että olemassa olevat palvelut täytyy yrittää saada säilymään kylällä. Hän toivoo, että Postin palvelut toisivat lisää vilskettä kauppaan, jossa varsinkin talvisaikaan on kovin rauhallista.

– Tarkoitus on, että erilaiset palvelut tukisivat toisiaan. Tänä päivänä mikään ei ole itsestään selvää, palveluita täytyy keskittää jotta kokonaisuus olisi toimiva.

Hauhon Rauta-Maataloudessa joudutaan tekemään hieman muutostöitä, jotta postiasiakkaiden palvelu onnistuu sujuvasti. Harri Hintikka toteaa, että uudella palvelulla on henkilökuntaa työllistävä vaikutus.

– Voi olla tarpeen palkata lisää henkilökuntaa, hän miettii.

 

Susanna Mattila
Lammille.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.