Tiistai 28.11.2023
Nimipäivät: Heini, Kaisla

Tuuli:
 

Mopoauto ja maasturi kolaroivat Vääksyntiellä

Mopoauto ja maasturimallinen henkilöauto kolaroivat kiirastorstaina iltapäivällä puoli neljän jälkeen Lammilla. Onnettomuus tapahtui Mutastentien ja Vääksyntien risteyksessä. Mopoautossa oli kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa, he kaikki loukkaantuivat. Kumpikin ajoneuvo koki mittavia vauroita.

Mopoauton kuljettaja oli tulossa Mutastentietä Vääksyntielle kolmion takaa ja samaan aikaan maasturin kuljettaja ajoi Vääksyntietä Kaitalan suunnasta kohti kirkonkylää. Maasturin kuljettaja ehti jarruttaa, mutta kulkuvälineet osuivat tästä huolimatta toisiinsa. Poliisin mukaan mopoautoa kuljettanut 15-vuotias tyttö ei ollut havainnut risteävää tietä oikealta tullutta noin 65-vuotiaan miehen kuljettamaa henkilöautoa vaan ajoi sen eteen.

Henkilöauto törmäsi mopoauton oikeaan kylkeen. Henkilöauton etuosa meni kasaan ja turvatyynyt laukesivat. Mopoauton rakenteet murtuivat pahasti. Molemmat ajoneuvot hinattiin pois paikalta.

Kyydissä tytöllä oli kaksi suunnilleen samanikäistä tyttöä joista toinen loukkaantui törmäyksessä. Kaikki mopoautossa olleet kuljetettiin Kanta-Hämeen keskussairaalaan. Henkilöautossa olleet henkilöt eivät loukkaantuneet.

Alkoholilla ei ollut osuutta onnettomuudessa. Mopoauto on rekisteröity kahdelle henkilölle. Sitä kuljettanutta tyttöä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, vammantuottamuksesta ja liikennerikkomuksesta.

Lammille.fi

Edit: Klo 23 lisätty maininta Mutastentien kolmiosta.

Edit: 30.3. klo 12.33 lisätty tietoja kuljettajista ja muita tietoja poliisin tiedotteesta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.