Sunnuntai 03.12.2023
Nimipäivät: Meri, Vellamo

Tuuli:
 

Lammin Seolle murtauduttu – tumma Audi A4 kateissa

Lammin Seolla aamu alkoi ikävissä merkeissä. Huoltamolle murtauduttiin aamuyöllä kello kolmen aikaan. Sisälle vorot olivat menneet irrottamalla sivuikkunasta lasin ulkopuolelta ja vääntämällä kaltereita tunkilla. Valvontakamera tallensi sisälle päässeiden kahden henkilön toimet.

– Tavaraa on sullottu muovipusseihin, kaikki tupakat on viety, puhelinkin on viety ja koko avainrivistö tyhjätty. Yksi tietokone on rikottu ja heitetty ulos, luulivat ilmeisesti että juuri se tietokone tallentaa valvontakameran kuvaa. Siinä kuitenkin erhetyivät, kertoo yrittäjä Matti Vuorinen.

Huoltohallista katosi asiakkaan musta Audi A4, farmarimallinen henkilöauto. Sen rekisterinumero on FKE-601. Auto oli ajettu edellisenä iltana halliin aamun huoltoa odottamaan. Hallista oli päästy ulos rikkomalla lukkoja.

Matti Vuorinen ei pysy enää laskuissa siinä, kuinka mones murto tämä oli Lammin Autohuollon tiloihin. Vuosi sitten murtauduttiin bensa-automaattiin ja kaksi vuotta sitten pakettiautolla liikkuneiden varkaiden jäljiltä saatiin sentään tietokone ja muuta irtainta takaisin.

Valvontakamerakuvissa näkyy varkaiden kasvot selkeästi, vaikka heillä oli huput päässä. Kuvien perusteella varkaat eivät ole poliisillekaan entuudestaan tuttuja. Vuorisen mukaan on kuitenkin vaikea sanoa, mitä kansalaisuutta rosvot edustavat.

Viime yönä Lammilta on varastettu toinenkin auto. Lamminraitti 10 pihasta on kadonnut vihreän turkoosi Fiat Ducato pakettiauto vuosimallia 2001. Ducaton rekisterinumero on CEZ-412.

Kaikista havainnoista voi ilmoittaa joko Seolle puhelinnumeroon  0400215806 tai poliisille rikosvihjepuhelimeen 0295 414 222 tai sähköpostilla vihjeet.hame(at)poliisi.fi.

Koska varkaat veivät myös puhelimen, myös asiakaspalvelu toimii puhelinnumerossa 0400215806.

Aamu alkoi Lammin Seolla ikävissä merkeissä. Poliisia oli syytä kutsua paikalle, sillä joku oli päättänyt tulla sisälle ikkunasta ja poistunut maksamatta ostoksiaan. Kuva: Matti Vuorinen

Aamu alkoi Lammin Seolla ikävissä merkeissä. Poliisia tarvittiin, sillä joku oli yöllä päättänyt tulla sisälle ikkunasta ja poistunut maksamatta ostoksiaan. Yksi huoltoon tulossa ollut auto on varastettu ja omaisuutta rikottu. Kuva: Matti Vuorinen

Susanna Mattila
Lammille.fi

 

 

2 kommenttia

 1. Heiskanen:

  “näkyy varkaiden kasvot selkeästi, vaikka heillä oli huput päässä” Missä tussa kuvat? Jos poliisi haluaa vihjeitä, niin laittais kuvat jakoon. Kun kuvissa näkyy sisälle päässeiden kahden henkilön toimet , niin ei ole pelkoa, että syyttömien kuvat julkaistaan. -Suomi Hölmölä Part 1000!

   
  • Susanna Mattila:

   Vuorisen Matti on jakanut kuvia Facebookissa omalla sivullaan. Varmasti tähänkin juttuun voidaan muutama kuva liittää. Kiitos vinkistä!

    

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.