Perjantai 05.06.2020
Nimipäivät: Sulevi
Lammi
Pilvistä
10°C
Tuuli: 4 m/s P
 

Lammin kiertoliittymä uudistettavien listalla

Väylävirastolla on ollut käynnissä selvitys uusien ajoneuvoyhdistelmien maksimimittojen vaikutuksista liittymien mitoitukseen. Maaliskuun lopulla valmistui selvitys, jonka mukaan yksi liittymistä, joihin kohdistuu toimenpidetarpeita kasvaneiden mittojen myötä on Vääksyntien (mt 317) ja Mommilantien (mt 3191) kiertoliittymä Lammilla. Toimenpiteeksi selvityksessä esitettiin tulosuuntien avartamista ja kiertosaarekkeen pienentämistä yliajettavaa osuutta leventämällä. Tästä johtuen Lammin Yrittäjien esittämiä toimenpiteitä ei voida toteuttaa alkuperäisen esityksen mukaisessa laajuudessa.

Lammin Yrittäjillä on ollut suunnitelmissa uudistaa kiertoliittymää nyt, kun ylikasvaneet vuorimännyt on siitä poistettu. Nämä suunnitelmat saavat siis odottaa, kunnes kiertoliittymää on kasvatettu uusiin mittoihin.

Lammin kiertoliittymä kuvattuna tieremontin jälkeen. Nyt liittymä tarvitsee tulosuuntien avartamista ja yliajettavan osuuden leventämistä ajoneuvoyhdistelmien maksimimittojen uudistuttua. Kuva: Susanna Mattila

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.