Perjantai 28.01.2022
Nimipäivät: Kalle, Kaarlo, Kaarle, Mies
Lammi
Pilvistä
-1°C
Tuuli: 3 m/s P
 

Lammin Evonkävijöille suomenmestaruus partiotaidoissa

Lammin Evonkävijöiden joukkue Evon Tähdet kilpaili viime viikonloppuna Imatralla Itäpiste 2019 partiotaitojen SM-kisoissa varsin ansiokkaasti. Evon Tähdet loistivat tuloslistalla kirkkaimpana Keltaisen sarjan kärjessä. Joukkueessa kilpailivat Aki Lahtinen, Teemu Lemola, Anni Simonen ja Maiju Vitie-Leijala. Keltainen sarja on sarja, jossa kilpaillaan rennolla asenteella. Hyvä sijoittuminen on jo tuonut joukkueelle paineita osallistua ensi vuonna haastavampaan sarjaan.

Lammin Evonkävijöiden hyviä partiotaitoja todistaa toinenkin menestys. Orimattilassa kisailtiin seikkailijoiden partiotaitokisoissa. Joukkueen Innokkaat Evonkävijät, johon kuuluivat Minttu Jukka, Sara Lahtinen, Aino Leijala, Anni Lyytinen, Oona Rantanen ja Hilkka Salonen, sijoitus oli kuudes. Voittajajoukkue sai 29 pistettä, Innokkaat Evonkävijät jäivät vain 1,5 pisteen päähän ykkössijasta, mikä todistaa, että kärki oli kovin tasainen.

Hienosti seikkailijakisasta selviytyi myös ensikertaa partiokisoihin osallistunut joukkue Hilpeät Evonkävijät. Joukkue Vilma Hakkarainen, Vilho Kervinen, Valde Kääriä ja Eino Salonen suoriutui 5 km:n radasta ja sen varrella olevista kahdeksasta rastista yhtä reippaasti kuin kokeneemmatkin kisaajat. Rakentelurastin puujalat valmistuivat määräajassa. Maailmalle huudettiin niin, että desibelimittari näytti hurjia lukemia, Eurooppaa matkustettiin ristiin rastiin Interrailillä eri maiden lippuja tunnistaen ja ruokarastin appelsiiniriisi kermavaahdolla valmistui trangialla nopeasti ja maistui niin tuomareille kuin joukkueen jäsenillekin hyvin.

Lammin Evonkävijöiden joukkueet menestyivät hienosti partiotaitojen SM-kilpailuissa viikonvaihteessa. Kuva syyskauden avauksesta vuodelta 2018 Kalevala-puistossa. Kuva: Marjukka Vitie-Leijala

Lammille.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.