Lauantai 09.12.2023
Nimipäivät: Anna, Anne, Anni, Anu, Anneli

Tuuli:
 

Lammilaisilta kysytään mielipidettä metsä- ja viheralueista

Hämeenlinnan kaupunki on laatimassa omistamilleen metsä- ja viheralueille Lammin taajamassa uutta hoito- ja käyttösuunnitelmaa.

– Haluamme nyt kuulla paikallisten asukkaiden mielipiteitä ja toiveita Lammin alueen lähi- ja virkistysmetsien hoidosta ja käytöstä. Olemme laatineet aiheesta lyhyen kyselyn, jonka kautta voimme paikallisten ihmisten toiveita tulevaa suunnitelmaa varten ottaa huomioon, kertoo Risto Pasonen lähettämässään tiedotteessa.

Kaikkien lähiympäristöstäään kiinnostuneiden toivotaan vastaavan kyselyyn ja vaikuttamaan kaupungin metsien hoitoon. Suunnittelijat ovat maanantaina 16.4. klo 12–19 Lammin kirjastossa keräämässä vastauksia kyselyyn ja ottamassa mielipiteitä vastaan. Esillä on myös metsä- ja kaavakarttoja suunnittelualueesta.

Linkki kyselyyn>>

Ruusut pääsevät nyt esille, kun rikkaruohot on kitketty. Ne toipuvat kitkemisen aiheuttamasta kurituksesta noin viikossa. Kuva: Susanna Mattila

Kuva Veteraanipuistosta, joka kuuluu kaupungin omistamiin viheralueisiin Lammin taajamassa. Kuva: Susanna Mattila

1 kommentti

  1. Katja H:

    Koirapuistolle varmaankin löytyisi paikka. Malleja löytyy monipuolisista virkistyspaikoista. Tästähän on muutama vuosi sitten aloitekin kerätty Lammilla.

     

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.