Maanantai 25.03.2019
Nimipäivät: Aija
Lammi
Verrattain selkeää
3°C
Tuuli: 6 m/s LPL
 

Lammi-viikolle halutaan hyvinvointia, teatteria ja luento Lammista

Lammi-viikon tapahtumiin liittyvää kyselylomaketta jaettiin Facebookissa Lammille.fi ja Lammilaiset -sivustoilla. Vastanneista osa oli osallistunut useampaan Lammi-viikon tapahtumaan, osa vai yhteen tai kahteen. Ylivoimaisesti suosituin oli toritapahtuma ja toiseksi suosituin Konnarin 5 B:n ja 5 C:n pop up -kahvila.

Vintage OD -bändi esiintyi Lammi-viikon toritapahtumassa, johon suurin osa kyselyyn vastanneista oli osallistunut. Kuva: Susanna Mattila

Kyselyssä oli mahdollisuus myös toivoa tapahtumia Lammi-viikolle. Ylivoimaisesti eniten toivottiin hyvinvointiin liittyviä tapahtumia, teatteriesityksiä ja Lammi-aiheista luentotilaisuutta. Yksi vastaaja valiteli, ettei ohjelmassa ole nelikymppistä miestä kiinnostaava ohjelmaa.

“Joku iltatapahtuma olisi kiva missä olisi vaikka standupia, bändi ja anniskelu. Maksaa toki, mutta kaikki maksaa,” hän kirjoitti toiveenaan.

Lisäksi toivottiin autourheiluun liittyvää tapahtumaa, lisää urheilu- ja ulkoilutapahtumia, pop up -kahviloita ja konsertteja.

Vastanneista odotetusti yli 80 prosenttia asuu Lammilla, mutta vastaajia oli myös Helsingistä, Hämeenlinnasta, Hämeenkoskelta, Espoosta, Tuuloksesta ja Hauholta. Vastaajista yli 70 prosenttia oli naisia ja suurin eli kolmasosa 36-45 -vuotiaita.

Susanna Mattila
Lammille.fi

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.