Perjantai 10.07.2020
Nimipäivät: Saima, Saimi
Lammi
Melkein pilvistä
14°C
Tuuli: 2 m/s EL
 

Kuntoportaat odottavat käyttäjiä Konnarilla

Lammin Yrittäjien kuntoportaat on saatu ihan viimeisiä viimeistelyjä varten valmiiksi. Hämeenlinnan kaupunki lahjoitti puutavaran portaita varten, ja etsiskelyjen jälkeen LASBin edustusjoukkue saatiin kokoamaan raput rinteeseen.

– Kuntoportaat sijoittuvat kahden yksityisen maanomistajan maiden rajalle, mutta molemmat olivat myötämielisiä rakentamiselle. Sopimukseen kuuluu, että puustoon ei kosketa, kertoo Lammin Yrittäjien puheenjohtaja Päivi Kankaanmäki.

Päivi Kankaanmäki on testannut kuntoportaat jo muutamaan kertaan. Hän toivoo, että erityisesti ikäihmiset löytäisivät porrastreenin, kun siihen nyt on mahdollisuus Lammilla. Kuva: Lammin Yrittäjät

Päivi Kankaanmäki on testannut kuntoportaat jo muutamaan kertaan. Hän toivoo, että erityisesti ikäihmiset löytäisivät porrastreenin, kun siihen nyt on mahdollisuus Lammilla. Kuva: Lammin Yrittäjät

Kankaanmäki on ehtinyt itse testata portaat jo muutamaan kertaan. Hänen mukaansa portaat sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille.

– Portaissa on matala porrasväli ja kaide, joten vanhemmatkin ihmiset uskaltavat varmasti kokeilla porrastreeniä. Välillä on pieni tasanne, jolla voi levähtää ja ylhäällä on penkki, jossa voi levätä ennen laskeutumista. Portaat vievät kivan ylhäälle, sieltä on mukava katsella hetki maisemia, Kankaanmäki kannustaa.

– Erityisesti ikäihmiset hyötyisivät niin paljon kuntoportaista, toivoisin että he löytäisivät Konnarille. Hyväkuntoiset voivat valita, vetävätkö sileätä ylös ja rappuja alas vai toisin päin. Portaiden vieressä on rinne vapaana, joten sitäkin voi käyttää hyödykseen. Toivon portaille pitkää ikää ja paljon askelia, hän sanoo.

Lammin Yrittäjät haluaa parantaa portaiden turvallisuutta ja tarjoaa yrityksille mahdollisuuden ostaa askelmia itselleen. Portaat merkitään askelmia ostaneiden yritysten logoilla, ja näin lisätään portaiden erottuvuutta.

Susanna Mattila
lammille.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.