Maanantai 25.03.2019
Nimipäivät: Aija
Lammi
Melkein pilvistä
4°C
Tuuli: 2 m/s P
 

Kirjelaatikot katosivat Lammilta

Kirjepostin vähentyminen tuo muutoksia Postin kirjelaatikoiden sijainteihin ja tyhjennysaikoihin. Lammilla tämä on huomattu kirjelaatikoiden kadottua kirkonkylältä. Koko kylän yksi ja ainoa kirjelaatikko sijaitsee K-market Mallaksen oven pielessä.

Kirjelaatikoiden muutoksista tiedotetaan niiden kyljissä olevissa infolapuissa. Tietoa saa myös Postin asiakaspalvelusta sekä Postin nettisivuilla olevasta kirjelaatikkohausta. Kirjelaatikkohaun mukaan Postin viis lähintä palvelupistettä ovat Lammilla K-market Mallaksen täyden palvelun posti ja postilokero, Lammin S-marketin pakettiautomaatti, Hauholla Hauhon Rauta-maatalouden posti ja Hämeekoskella Koskikartanon posti. Kirjelaatikoita ei haulla löydy.

Postin nettisivujen mukaan Postilla on kaikkiaan noin 6100 kirjelaatikkoa eri puolilla Suomea. Postinjakajat ja kuljettajat keräävät postilähetykset laatikoista jakelu- ja keräilykierrosten yhteydessä. Kirjelaatikoiden tyhjentäminen tehdään mahdollisimman kustannustehokkaasti ja samalla ympäristöystävällisesti jakelu- ja keräilykierrosten yhteydessä. Kirjelaatikoiden käyttöastetta seurataan säännöllisesti ja laatikoita poistetaan ja siirretään uusille asiakaspaikoille, mikäli ne ovat vähäisessä käytössä tai esimerkiksi jatkuvan ilkivallan kohteena.

Lammille.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.