Tiistai 21.05.2019
Nimipäivät: Kosti, Konsta, Konstantin
Lammi
Selkeää
24°C
Tuuli: 1 m/s P
 

Kirjasto kannustaa lukemaan e-lehtiä

Suuri määrä kotimaisia digitaalisia sanoma- ja aikakauslehtiä on luettavissa rajoituksetta kahden viikon ajan ensi maanantaista 8. lokakuuta alkaen. E-lehtiä voi kampanjan aikana lukea myös etänä, vaikka kotona. Sanomalehdet löytyvät osoitteesta epress.fi ja aikakauslehdet osoitteessa emagz.fi

Kotimaiset e-lehdet ovat aina luettavissa kirjastossa, Hämeenlinnan kaupunginkirjaston verkossa joko omalla laitteella tai kirjaston koneella. 8.-21.10. pidettävän valtakunnallisen kampanjan tavoitteena on tarjota asiakkaille tilaisuus tutustua e-lehtiin myös muualla kuin kirjastossa – esimerkiksi kotona, koulussa, työpaikalla tai vaikkapa bussissa.

Ensi viikolla 8.-14.10.2018 vietetään Vanhustenviikkoa. Hämeenlinnan kirjastoissa on tällöin tarjolla e-opastusta ikäihmisille. E-opastuksissa on mahdollisuus tutustua kirjaston e-lehtiin ja e-kirjoihin tai Celian äänikirjapalveluun. Opastukseen voi halutessa ottaa mukaan oman tablettitietokoneen tai älypuhelimen. Ajanvarausta ei tarvita.

E-opastusta on tarjolla seuraavasti:

– Tuuloksen kirjastossa (Pannujärventie 10) ti 9.10 klo 11-17
– Hauhon kirjastossa ( Punnanmäentie 18 ) ke 10.10. klo 10-16

Ensi viikolla Hauhon ja Tuuloksen kirjastoissa opastetaan ikäihmisiä lukemaan e-lehtiä tablettitietokoneella tai älypuhelimella.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.