Keskiviikko 31.05.2023
Nimipäivät: Helka, Helga
Lammi
Selkeää
9°C
Tuuli: 4 m/s WNW
 

Kela-matkojen yhdistelyhanke etenee

Kelan ja Hämeenlinnan seudun liikkumispalvelujen maakunnallisen yhteishankinnan tavoitteena on eri maksajatahojen matkojen yhdistely ja sen avulla saatavat kustannussäästöt, kuitenkin niin, että asiakkaille taataan laadukkaat kuljetuspalvelut.

Kelan ja Hämeenlinnan seudun syksyllä 2016 käynnistynyt liikkumispalveluiden yhteishankinta etenee. Hankinnan valmistelun tueksi järjestetään Kuljetuspalvelukeskuksen tuottaman palvelun hankintaa koskeva markkinakartoitus. Kuljetuspalvelukeskus hoitaa asiakaspalvelua, välittää ja yhdistelee eri maksajatahojen matkoja keskenään ja jakaa kuljetuskustannukset eri osapuolille maksettaviksi.

Kuljetuspalvelukeskuksen ohjaukseen ovat tulossa pääasiassa Kelan korvaamat matkat, vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain mukaiset matkat sekä muut kuin ambulanssilla tehtävät terveydenhuoltolain mukaiset kiireettömät potilassiirtokuljetukset.

Markkinakartoitusta koskeva Hilma-ilmoitus on julkaistu 15.5.2017. Markkinakartoituksessa Kuljetuspalvelukeskuksen palveluntarjonnasta kiinnostuneiden yritysten on mahdollista antaa kommentteja ja vastata esitettyihin kysymyksiin valmistelussa olevasta hankinnasta ennen varsinaisen tarjouspyynnön julkaisua.

Lisäksi Kanta-Hämeen autoilijoille (taksi- ja joukkoliikenneluvalliset autoilijat) lähetetään toukokuun aikana sähköpostitse alustava kysely kiinnostuksesta liittyä Kuljetuspalvelukeskustoimintaan liikenteen palvelujen tuottajina.

Laajassa hankinnassa osapuolia ovat Kela, Hämeenlinnan kaupunki, Riihimäen kaupunki, Janakkalan kunta, Hattulan kunta, Lopen kunta, Hausjärven kunta, Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä ja Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.