Torstai 16.07.2020
Nimipäivät: Reino
Lammi
Selkeää
9°C
Tuuli: 1 m/s PL
 

Kaupungin kesäleireistä kaksi järjestetään Kaunisniemessä

Hämeenlinnan kaupungin nuorisopalvelut järjestää kesällä 2019 kaksi alakoululaisten leiriä ja yhden yläkouluikäisille suunnatun leirin sekä yhteistyössä Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan nuorisotyön kanssa pelileirin. Leirit määräytyvät alkavan lukuvuoden 2019–2020 mukaan.

Alakoululaisten leiripaikka on vaihtunut Valkeakoskelta oman kaupungin alueelle ja samalla leirien ajankohdat ovat siirtyneet kesä-heinäkuun vaihteeseen.

Kaunisniemen leirikeskuksessa Lammilla järjestetään 3.–4. -luokkalaisten leiri 25.–28.6.2019 ja 5.–6. -luokkalaisten leiri 1.–4.7.2019. Luvassa on monenmoista tekemistä ja kokemista. Leirin aikana leiriläiset pääsevät uimaan, pelaamaan ja leikkimään sekä nauttimaan luonnosta ja yhdessä tekemisestä. Mukaan mahtuu 35 osallistujaa. Leirimaksu on 120 euroa osallistujalta.

Yläkoululaisille järjestetään elämysleiri 11.–13.6.2019 Lepaanrannan virkistysalueella Iittalassa. Leirillä nukutaan teltoissa ja kokeillaan mm. selviytymistaitoja luonnossa. Leirimaksu on 60 euroa osallistujalta.

Yläkoululaisten elämysleirillä Lepaanrannassa Iittalassa nukutaan teltoissa. Kuva: Brahmsee Pixabaystä.

Leirimaksuun sisältyy kuljetus leirikohteeseen, majoitus ja vakuutus sekä monipuolinen ohjelma ja ruokailut. Kuljetukset järjestetään Kaunisniemeen ja Lepaanrantaan Lammilta, Tuuloksesta, Hauholta, Eteläisistä, Verkatehtaalta ja Iittalasta.

Pelaajien paluu arkeen -leiri on suunnattu tietokonepelaajille ja se järjestetään 2.–5.8.2019 Loimalahden leirikeskuksessa. Leirillä metsästetään ehkä loman aikana kadonnutta arkirytmiä takaisin. Pelaamisen ohella leirillä järjestetään joka päivä toiminnallisia aktiviteettejä sekä uidaan ja saunotaan. Leirimaksu on 80 euroa osallistujalta.

Leirille ei ole yhteiskuljetusta, vaan jokainen kulkee leirille omalla kyydillä. Huomioithan, että oma tietokone on oltava mukana!

Leiriläiset valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirjeet toukokuussa, paitsi pelileirille ilmoittautuneille kesäkuussa. Leirimaksut laskutetaan leirien jälkeen. Ilmoittautuminen leireille alkaa perjantaina kello yhdekseltä kaupungin nettisivuilla. Lisätietoja voi kysyä Mervi Hiltuselta kaupungin nuorisopalveluista.

Lammille.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.