Lauantai 01.04.2023
Nimipäivät: Raita, Pulmu, Peppi
Lammi
Selkeää
4°C
Tuuli: 6 m/s N
 

Joulumieltä sitä eniten tarvitseville

Lammin Säästöpankki vie jälleen hyvää joulumieltä lammilaisille ja tuuloslaisille vähävaraisten perheiden lapsille. Kummassakin konttorissa on jälleen joulupuu, jonka oksilla on lahjapakettikortteja. Kortteihin on kirjattu tietoja lahjan saajasta, esimerkiksi tyttö 4 vuotta tai poika 15 vuotta. Lahjan antajan huoleksi jää miettiä, mitä laittaa pakettiin. Pakettikortti kiinnitetään valmiiseen lahjapakettiin.

Lahjat jakaa Lammilla ja Tuuloksessa kaupungin sosiaalitoimi. Kortteja on hiukan vähemmän kuin viime vuonna, mikä toivottavasti kertoo perheiden tilanteiden parantuneen.

– Lahjat voi paketoida, mutta sosiaalitoimen työntekijät joutuvat avaamaan paketit ja tarkastamaan sisällön. Tästä syystä lahjojen hankkimiseen on aikaa vain kaksi viikkoa. Paketit olisi hyvä tehdä niin, että aukaiseminen ja uudelleen sulkeminen olisi helppoa, kertoo Anu Kerttula Säästöpankista.

Lammin Säästöpankin kuusessa on enää kahden lapsen pakettikortit, Tuuloksen konttorilla kuusessa kortteja on enemmän. Aikaa lahjan hankkimiseen on 15.12. saakka. Kuva: Lammin Säästöpankki

Lammin Säästöpankin kuusen kortit vaihtuivat viime vuonna nopeasti lahjoiksi. Tänä vuonna lahjojen hankkimiseen on enää kaksi viikkoa aikaa. Kuva: Lammin Säästöpankki

Lammille.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.