Maanantai 25.03.2019
Nimipäivät: Aija
Lammi
Melkein pilvistä
4°C
Tuuli: 2 m/s P
 

HS-Veden huoltotyöt katkaisevat veden Tuuloksesta torstaina

HS-Vesi tiedottaa huoltotöiden aiheuttamasta vesikatkosta Tuuloksessa torstaina 10.1.2019 kello 21 alkaen, alueilla Syrjäntaka, Suolijärvi, Sairiala, Juttila ja Sulastenkulma. Vesikatkon arvioitu kesto noin 9 tuntia. HS-Vesi pyytää varaamaan vettä katkon ajaksi esimerkiksi talousvedeksi ja WC:n huuhtelua varten.

Mikäli veden värjäytymistä esiintyy katkon jälkeen, vesiyhtiö suosittelee veden juoksuttamista. Asiasta on lähetetty myös tekstiviesti-ilmoitus vaikutusalueen kiinteistöille, joiden puhelinnumerot ovat HS-Veden tiedossa. Vesiyhtiö teki huoltotöitä Lammilla tiistaina 8. tammikuuta. Tuolloin vesi oli muutamia tunteja poikki  Kaunisniemessä ja Ronnissa aamuyhdeksästä alkaen.

Asiasta on lähetetty myös tekstiviesti-ilmoitus vaikutusalueen kiinteistöille, joiden puhelinnumerot ovat HS-Veden tiedossa.HS-Vesi pahoittelee vesikatkosta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Torstaina 10.1. kannattaa Tuuloksessa alueella Syrjäntaka, Suolijärvi, Sairiala, Juttila ja Sulastenkulma varata juoma-, talous-, ja vessan huuhteluvettä yhdeksäksi tunniksi.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.