Maanantai 25.09.2023
Nimipäivät: Kullervo

Tuuli:
 

Evo loistaa kylille saakka

Evon kyläyhdistyksen Loistava Evo -heijastinliivit on saatu myyntiin. Jo syyskuulla tehty tilaus on vihdoin saatu Evolle ja myynti on alkanut. Anneli Vitie Evon kyläyhdistyksestä kertoo, että liivejä kaupataan kaikille ja niitä saa myös rahtivapaasti kirkonkylälle saakka.

Loistava Evo -heijastinliiveja voi ostaa, vaikka ei Evolla asuisikaan. Kuva: Anja Vitie

Loistava Evo -heijastinliiveja voi ostaa, vaikka ei Evolla asuisikaan. Kuva: Anja Vitie

– Tarkoitus on kerätä kyläyhdistykselle varoja, ja heijastinliivi tuo turvaa liikenteessä kulkijoille näin pimeään aikaan. Varat käytetään joko kokoontumistilan kunnostamiseen – sieltä kun on portaatkin rikki, tai sitten yhteiseen virkistykseen. Yhdistyksen tarkoituksena on on nimenomaan virkistyksen ja toiminnan tuottaminen kyläläisille, ei omaisuuden kasvattaminen, Vitie toteaa.

Virkistystä onkin järjestetty ahkerasti. Ohjelmassa on ollut muun muassa lettujen paistoa laavulla ja kyläkahvit pariin eri otteeseen. Viime sunnuntaina kokoonnuttiin Tuulensuun laavulle adventtihartauteen. Anneli Vitien mukaan keli oli kamala, mutta silti paikalle tuli 40 henkeä.

– Tuuli kävi pohjoisesta niin että sinne meinasi paleltua. Seuraava tapahtuma on Kauneimmat joululaulut 11.12. Ne pidetään Lehtolan talossa. Vuoden vaihduttua on tarkoitus kokoontua villan huovutus ja -käsittelykurssille. Syksyllä kerittiin lampaat, joiden villat on tarkoitus ottaa käyttöön. Ja tietysti laskiaistapahtuma järjestetään

Vihreitä Loistava Evo -heijastinliivejä on tarkoitus myydä muun muassa omissa tapahtumissa. Liivejä löytyy viittä eri kokoa, lapsille sopivista 5XL:n saakka. niitä voi tilata Anneli Vitieltä ja yhdistyksen puheenjohtaja Maiju Vitie-Leijalalta.

Susanna Mattila
Lammille.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.