Tiistai 28.11.2023
Nimipäivät: Heini, Kaisla

Tuuli:
 

Elisabeth sai lammilaiset liikkeelle

Kauppapaikka Tavastilan joulunavauksen esiintyjistä Elisabeth Ehrnrooth sai lammilaiset runsain joukoin liikkeelle. Elisabeth esiintyi yhdessä Paul Uotilan kanssa laulaen sekä omaa musiikkiaan että omia joululaululemppareitaan.

Elizabethin oma musiikki on kuin suoraan koskettavista draamaelokuvista. Musiikki sai kuulijat pysähtymään ja unohtamaan itsensä. Elisabethin folk- ja cinematicvaikutteista popmusiikkiamusiikkia julkaistaan singlenä helmikuussa 2017.

– Joulunavauksen teemana oli kiireettömyys ja läsnäolo. Nämä toteutuivat hienosti, sillä monet perheet viettivät Tavastilassa melkein koko päivän nauttien kuoro-esityksistä, tontuista ja Elisabethista, kertoo Miikka Anttila Tavastilasta.

– Myymälöissä päivään oli varauduttu riittävällä henkilökunnalla, joten kaikki saivat varmasti henkilökohtaista palvelua ja kauniita paketteja.

Joulunavauksessa esiintyi myös Vanajan laulu ja kaupungin cooleimmat joulutontut Emppu ja Samu Miniteatterista räppäsivät lasten joulurunoja. Lapset ja lapsenmieliset pääsivät kurkistamaan tonttujen pajaan. Tilaisuuden juontajana toimi Peter Petro.
Elisabethin esiintyminen sai lammilaiset runsain joukoin Kauppapaikka Tavastilaan viime lauantaina. Kuva: Miikka Anttila

Elisabethin esiintyminen sai lammilaiset runsain joukoin Kauppapaikka Tavastilaan viime lauantaina. Kuva: Miikka Anttila

Lammille.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.