Maanantai 02.10.2023
Nimipäivät: Valio

Tuuli:
 

Eläkeläisjärjestöiltä aloite polun jatkamisesta puistikkoon

Lammin hyvinvointikeskuksen kuntalaisraati kokoontui Kalvolassa, Iittalassa tammikuun 23. päivänä tutustumassa Iittalan uuteen hyvinvointikeskukseen. Lammilta paikalla olivat kolmen eläkeläisjärjestön sekä reuma- ja sydänyhdistyksen edustajat.

Eläkeläisjärjestöt toivovat Lammin tulevaa hyvinvointikeskusta kiertämään suunnitellun polun jatkamista viereiseen puistikkoon.

Eläkeläisjärjestöt toivovat Lammin tulevaa hyvinvointikeskusta kiertämään suunnitellun polun jatkamista viereiseen puistikkoon.

Edustajat ovat luovuttaneet Hämeenlinnan kaupunginhallitukselle aloitteen Lammin vielä suunnitteilla olevaa hyvinvointikeskusta kiertämään suunnitellun polun jatkamisesta viereiseen puistikkoon.

Edustajat pitivät Iittalan uutta hyvinvointikeskusta kauniina ja viihtyisänä. Lumen peittämä sisäpiha penkkeineen ja kaarisiltoineen näytti erityisen houkuttelevalta.

Edustajat uskovat, että Lammin omasta, vielä suunnittelussa olevasta hyvinvointikeskuksesta tulee hyvin paikalleen sopiva, kirkonkylän henkeen istuva rakennuskompleksi päällystettyine pihoineen ja tonttia kiertävine polkuineen.

– Tontin pienuus rajoittaa kuitenkin polun pituutta ja näin siis ulkoilua. Siksi ehdotammekin, että Hämeenlinnan kaupunginhallitus päällystäisi viereiseen, kaupungin omistamaan puistoon kävelytien, polun rollaattoria käyttäviä tai pyörätuolissa kulkevia varten, eläkeläisjärjestöjen edustajat kirjoittavat aloitteessaan.

– Puisto on hyvin vehreä ja nykyiset polut mukavasti kaarevia. Siellä on jo olemassa oleva lasten leikkipaikka, jossa eri ikäpolvet voisivat tutustua toisiinsa. Pyydämmekin, että käsittelette asian ja suhtaudutte siihen oikein myönteisesti.

Aloitteen ovat allekirjoittaneet Riitta Borenius Lammin eläkkeensaajat ry:n, Helena Hirviniemi Lammin kansallisten seniorien ja Kyllikki Papinkivi Eläkeliiton Lammin yhdistyksen puolesta.

Lammille.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.