Lauantai 09.12.2023
Nimipäivät: Anna, Anne, Anni, Anu, Anneli

Tuuli:
 

Ehdota ympäristö-palkinnon saajaa

Hämeenlinnan kaupungin ympäristö- ja rakennuslautakunta hakee ehdotuksia vuoden 2017 ympäristöpalkinnon saajaksi. Ympäristöpalkinto voidaan antaa Hämeenlinnan kaupungissa tai Hattulan kunnassa toimivalle yksittäiselle ihmiselle, yhteisölle tai yritykselle, joka on esimerkillisellä toiminnallaan edistänyt kestävän kehityksen toteutumista.

Ympäristö- ja rakennuslautakunta pitää tärkeänä kestävää kehitystä edistävien hankkeiden ja aktiivisten toimijoiden esille tuomista. Ympäristöpalkinnon jakamisella on voitu lisätä kuntalaisten ympäristötietoisuutta ja edistää ympäristön huomioon ottavaa yritystoimintaa. Ympäristöpalkinto on Marjukka Vainion teos, Lilja Rubus, joka annetaan vuodeksi kiertopalkintona palkitun käyttöön.

Vuonna 2016 ympäristöpalkinnon sai Kanta-Hämeen lintutieteellinen yhdistys ry, joka on toiminut pitkään lintuharrastuksen, -tuntemuksen ja -tutkimuksen edistämiseksi Kanta-Hämeessä. Lisäksi lautakunta antoi kunniamaininnan Karl Fazerille, jonka omistamissa Hahkialan kartanossa ja Hahkialan Uiskolassa eletään ympäristön ehdoilla.

Ympäristöpalkintoehdotuksen tulee sisältää esitys palkinnon saajaksi perusteluineen sekä ehdotuksen tekijä yhteystietoineen. Ehdotuksia voivat tehdä kaikki asiasta kiinnostuneet 18.4.2017 saakka Hämeenlinnan kaupungin viranomaispalveluihin kirjeellä tai sähköpostitse. Ympäristöpalkinnosta löytyy tietoa Hämeenlinnan kaupungin kotisivuilta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.