Perjantai 28.02.2020
Nimipäivät: Onni
Lammi
Selkeää
-3°C
Tuuli: 4 m/s PPL
 

Avoimet kylät -päivään voi ilmoittautua huhtikuun ajan

Avoimet Kylät -päivää vietetään jälleen kesäkuun toisena lauantaina. Hämeen Kylät ry koordinoi Avoimet Kylät -päivää Kanta-Hämeessä 8.6.2019. Päivän tarkoitus on lisätä kylätoiminnan tunnettavuutta ja esitellä kylien monipuolista toimintaa. Kylät ja asukasyhdistykset voivat osallistua päivään omannäköisellään toiminnalla, vain mielikuvitus on rajana.

Avoimet kylät -päivää vietetään 8. kesäkuuta. Mukaan voi ilmoittautua huhtikuun ajan. Kuva: Hämeen Kylät ry.

Avoimet Kylät -päivän järjestelyissä on mukana satoja talkoolaisia, kaikenikäisiä nuorista muoreihin ja vaareihin. Tapahtumapäivä tarjoaa mahdollisuuden tutustua kyliin ajanvietto- ja asumispaikkoina. Päivä on täynnä erilaisia tapahtumia ja tempauksia. Tapahtumalla myös edistetään positiivista mielikuvaa maaseutuasumisesta. Kanta-Hämeessä avoimen kyläpäivän kokoajana toimii Hämeen Kylät ry ja valtakunnallisesti Suomen Kylät ry.

Kanta-Hämeen Avoimet Kylät -päivään ovat ilmoittautuneet tähän mennessä mukaan Etelä-Hattula, Iittala, Joentaankylä, Järventausta, Kokkila, Letku, Liesjärvi, Mallinkainen, Nummenkylä, Nuoliala, Peräjoki, Räyskälä, Salonkylä, Sattula, Sotjala, Teuro-Kuuslampi, Topeno, Vihavuosi, Vojakkala ja Ypäjänkylä. Luvassa on ainakin kahviloita kylätaloilla, vanhan ajan koulutuntia, luontokävelyjä, lavatansseja ja muuta hauskaa.

Tapahtumaan toivotaan mukaan lisää kylien tapahtumia. Ilmoita kyläsi mukaan mahdollisimman pian, mutta viimeistään 1.5. mennessä. Löydät ilmoittautumisohjeet täältä >>

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.