Tiistai 26.09.2023
Nimipäivät: Kuisma

Tuuli:
 

Alvettulaan etsitään asukkaita ilmaisella majoitusjaksolla

Bobackan pihatuvan emäntä Päivi Kalliokoski ja Alvettulan kyläyhdistyksen puheenjohtaja Reijo Saastamoinen odottavat Alvettulan maksuttomaan asumiskokeiluun paljon hakemuksia. Kuva: Hämeen Kylät.

Yhteisöllinen Alvettulan kylä Hämeenlinnan Hauholta kutsuu kokeilemaan asumista ja  elämistä kyläläisenä. Alvettulan kyläyhdistys on koonnut kylän nettisivulle paikalliset majoitusmahdollisuudet, jotta maalle muutosta kiinnostuneet voivat päästä kokeilemaan asumista kylässä.

Muuttopäätös tai talon rakentaminen maalle on iso investointi, siksi halutaan tarjota tilaisuus kokeilla asumista ja samalla tutustumista kylään ja kyläyhteisöön. Nyt voi hakea myös ilmaiseen Polku kylään-asumiskokeiluun Alvettulaan.

Polku kylään -asumiskokeilun avulla etsitään Alvettulaan muuttohalukkaita. Viikon 1.–8.9.2023 ajan tarjotaan yhdelle perheelle ilmainen asuminen Bobackan pihatuvassa. Bobackan pihatupa on punainen tupa viehättävässä miljöössä Miekan pihapiirissä. Emäntä Päivi Kalliokoski on ottanut piharakennuksen kammarit majoituskäyttöön kyläasumisen kokeilua varten.

Kokeiluun valituille räätälöidään Päiväni kyläläisenä -ohjelma ja kyläyhdistys auttaa löytämään tarjolla olevat asumisratkaisut. Viikon aikana pääsee tutustumaan niin kyläkoulun opetukseen, päivähoitoon, harrastusmahdollisuuksiin, ympäröivään luontoon kuin kyläläisiinkin. Polku kylään -asumiskokeiluun haku on auki ja päättyy 6.8.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.