Tiistai 28.11.2023
Nimipäivät: Heini, Kaisla

Tuuli:
 

Äänestä suosikkiasi Lammi-viikon kuvakisaan osallistuneista

Lammi-viikon valokuvakisan yleisöäänestys on vihdoin saatu teknisten testausten jälkeen kunnolla käyntiin. Valokuvat ovat nähtävissä Lammille.fi-sivustolla ja Galleria kauppahuone Siljanderin näyteikkunassa Mommilantie 4:ssä diaesityksenä. Omaa suosikkia voi äänestä Lammille.fin verkkosivun äänestyslomakkeella tai postikortilla.

Äänestyslomake löytyy Lammille.fi -sivustolla oikeassa yläreunassa olevaa valokuvauskisan kuvaketta eli banneria klikkaamalla. Lomakkeella kuvat saa näkyviin isommassa koossa klikkaamalla kuvan numeron perässä olevaa lyhyttä linkkiä. Äänestys tapahtuu klikkaamalla merkintä suosikkikuvan numeron edessä olevaan ympyrään. Äänestää voi vain yhtä kuvaa kerrallaan.

Lomakkeen lopussa vastaajia pyydetään jättämään yhteystietonsa eli nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Näitä tarvitaan, sillä kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan Lammin Säästöpankin lahjoittama 50 euron arvoinen rahastosijoitus. Nimi ja osoitetietoja tarvitaan ainoastaan voittajaan yhteyden saamiseksi, niitä ei käytetä esimerkiksi mainostarkoituksiin.

Yhteystietojen jättämisen jälkeen lomake lähetetään klikkamalla Lataa -painiketta. Kilpailun säännöt ovat luettavissa lomakkeelta löytyvän linkin takaa. Äänestysaikaa on 24.11. saakka, eli melkein kaksi kuukautta. Palkinto luovutetaan voittajalle Lammin Joulunavauksessa 2.12.2017.

Valokuvakilpailun yleisöäänestyksen palkinnon on lahjoittanut Lammin Säästöpankki. Äänestäneiden kesken arvotaan 50 euron arvoinen rahastosijoitus. Kuva: Susanna Mattila

Valokuvakilpailun yleisöäänestyksen palkinnon on lahjoittanut Lammin Säästöpankki. Äänestäneiden kesken arvotaan 50 euron arvoinen rahastosijoitus. Kuva: Susanna Mattila

Kauppahuone Siljanderin näyteikkunan näytössä on kilpailukuvien lisäksi kuvia muutamista lammilaisista tapahtumista sekä muun muassa Matti Siivosen kauniita luontokuvia sekä kaupallisia tiedotteita. Huomaa, että muita kuin äänestysnumerolla varustettuja kuvia ei voi äänestää.

Jos haluat äänestää suosikkikuvaasi postikortilla, kirjoita valokuvan numero sekä yhteystietosi postikorttiin ja lähetä se osoitteeseen Sydänlammin kyläyhdistys ry., Ormajärventie 22, 16900 LAMMI.

Kilpailuun osallistuneita varauduttiin palkitsemaan viidessä sarjassa, 1–3 -luokkalaiset, 4–6 -luokkalaiset, 7–9 -luokkalaiset, lukiolaiset ja toisen asteen opiskelijat sekä aikuiset. Joulunavauksen yhteydessä luovutetaan sarjakohtaisesti arvotut palkinnot. Palkinnot ovat 1–3 ja 4–6 -luokkalaisten sarjoissa 10 kerran sarjalippu Lammin uimahalliin ja muissa sarjoissa 30 euron arvoinen lahjakortti, joka käy mihin liikkeeseen hyvänsä. Lisäksi arvotaan jokaisessa sarjassa yksi lohdutuspalkinto, joka on lahjakortti TG Kahvila Pisaraan. Lahjakortti oikeuttaa kuumaan juomaan ja leivonnaiseen ja on arvoltaan 3 euroa.

Palkintoja ovat lahjoittaneet Lammin Säästöpankki, Lammin Yrittäjät ry., Sydänlammin kyläyhdistys ry., Lammin Kotiseutulehti ja TG Kahvila Pisara. Kaikkiin voittajiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä, kun arvonnat on suoritettu.

Lammille.fi

 

 

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.